x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

29 Noi 2004   •   00:00

30 NOIEMBRIE 2004

Vicente Del Bosque e cu bagajele la usa

Vicente del Bosque ar putea fi demis in cazul in care Besiktas nu va obtine o victorie maine, in meciul cu Standard Liege. Potrivit cotidianului Milliyet, care citeaza surse apropiate conducerii clubului, postul de antrenor principal al echipei lui Daniel Pancu ar putea fi preluat de Ziya Dogan. In prezent, Besiktas ocupa locul 8 in campionat si pozitia a doua in clasamentul grupei B a Cupei UEFA. In ultima etapa din Superliga, "vulturii" au invins cu 4-2, in deplasare, pe Samsunspor, intr-o partida in care Daniel Pancu a fost eliminat in minutul 35.

Auto - Quattroruote in Romania

Una dintre cele mai prestigioase publicatii de automobilism din lume, revista lunara Quattroruote din Italia isi lanseaza astazi prima editie internationala chiar in Romania, in colaborare cu grupul romanesc de presa Automedia. La ceremonie va participa, pe langa realizatorii din tara noastra, si proprietara grupului Editoriale Domus, Giovanna Mazzochi Bordone, care editeaza publicatia in Italia. Acesta este singurul trust de presa din lume care detine un circuit de testari, omologat FIA, editeaza Quattroruote, din 1956 si are o cifra de afaceri anuala de 90 de milioane de dolari.

Turcia - Pancu, eliminat pe nedrept

Presa din Turcia l-a criticat pe arbitrul Mustafa Culcu, deoarece l-a eliminat in mod nedrept pe Daniel Pancu, in timpul meciului Samsunspor - Besiktas (2-4), de duminica. Pancu a primit cartonasul rosu in minutul 35, in urma unui fault asupra mijlocasului Adnan Gungor. Cotidianul Hurriyet considera ca Culcu a influentat decisiv jocul, eliminandu-l pe Pancu. "A fost, poate, cartonasul rosu aratat cel mai usor in acest sezon sau cea mai proasta si lipsita de responsabilitate decizie a unui arbitru", scrie cotidianul turc, sustinut si de celelalte ziare de pe malul Bosforului, care au considerat drept "rusinoasa" decizia arbitrului.

Nationala - Hagi l-a refuzat pe Nasu’

Gheorghe Hagi s-a intalnit vineri la Bucuresti cu Mircea Sandu si a purtat o discutie cu presedintele FRF, in urma careia a refuzat oferta de a antrena echipa nationala, conform cotidianului Vatan. Publicatia mentioneaza ca Hagi a luat aceasta decizie in urma unei discutii avute in cursul saptamanii trecute cu presedintele clubului Galatasaray, Ozhan Canaydin, care s-a declarat foarte multumit de el si i-a spus ca ar vrea sa ii prelungeasca intelegerea. "Vrem sa iti prelungim contractul cu inca cinci sezoane", i-a spus Canaydin lui Hagi, care i-a dat tehnicianului roman mana libera in ceea ce priveste deciziile legate de echipa.
×
Subiecte în articol: sport