x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

28 Noi 2004   •   00:00

29 noiembrie 2004

Gica Craioveanu a marcat cu Barcelona

Gica Craioveanu a inscris, sambata seara, un gol impotriva lui FC Barcelona, echipa ce a invins la Getafe, cu 2-1. Romanul, care a intrat pe teren in minutul 53, a redus din handicap si a mai avut cateva ocazii periculoase. Din pacate pentru el, Craioveanu, care a mai inscris impotriva lui FC Barcelona de doua ori intr-un meci, cand evolua la Villarreal, a fost eliminat in minutul 83, pentru un fault dur asupra lui Deco. Presa din Spania a apreciat drept excelenta evolutia lui Gica, apreciind ca acesta este "romanul anului".

Divizia B - Conflict la Petrolul Ploiesti

Situatia intre cei doi actionari ai gruparii Petrolul Ploiesti, Interagro si FSLI Petrom, este tensionata in urma Adunarii Generale a Actionarilor de saptamana trecuta. "Nu am participat la aceasta adunare. Orice societate se mentine prin ea insasi, nu prin banii de acasa ai actionarilor, care trebuie sa aiba creante. Din cate imi aduc aminte, daca a fost luata o astfel de decizie, era valabila in cazul in care echipa se salva de la retrogradare. Oricum, eu nu stiu sa se fi inregistrat o astfel de hotarare", a declarat Ioan Nicolae, patron la Interagro si membru AGA.

Senzational - Dacia Mioveni, 5-5 de la 1-5

Partida seria a 2-a, dintre Dacia Mioveni si FC Sibiu, a avut o desfasurare de-a dreptul fantastica. In minutul 54, formatia oaspete conducea pe tabela de marcaj cu scorul de 5-1 si nimic nu mai parea sa-i opreasca pe sibieni sa obtina inca 3 puncte. Argesenii, cu un om eliminat, au reusit sa revina, astfel ca la final scorul a fost 5-5. La meci a fost prezent si antrenorul lui FC Arges, Ion Moldovan, care a parasit stadionul in momentul in care Sibiul avea 5-1. "Daca pleci, o sa bata Dacia!", i-a spus un spectator "Comisarului", care a zambit ironic.

CE Croatia - Romania in grupa A

Echipa nationala de volei feminin a Romaniei va face parte din grupa A a Campionatului European care se va desfasura, in perioada 16-25 septembrie 2005 in Croatia, s-a stabilit in urma tragerii la sorti efectuate, sambata, la Zagreb. Alaturi de Romania, din grupa A mai fac parte: Polonia, Azerbaidjan, Germania, Serbia-Muntenegru si Croatia. Partidele din grupa A se vor disputa la Zagreb. Din grupa B, ale carei meciuri vor avea loc in localitatea Pula, fac parte reprezentativele Turciei, Italiei, Olandei, Spaniei, Ungariei si Rusiei.

Fanatik - Porumboiu invitat

Proaspatul presedinte al COSR, Octavian Morariu, va fi prezent in studioul emisiunii "Fanatik", realizata de Horia Ivanovici, cu incepere de la ora 21:00, pe TV Sport. Seful miscarii olimpice din Romania va putea fi urmarit timp de o ora, astfel ca de la 22:00 studioul va fi ocupat de vicepresedintele dinamovist Gigi Netoiu, patronul "U" Craiova, Dinel Staicu, antrenorul Otelului, Sorin Cirtu si fostul arbitru international, Adrian Porumboiu.
×
Subiecte în articol: sport