x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

24 Noi 2004   •   00:00

25 NOIEMBRIE 2004

Rene Higuita a fost depistat pozitiv

Fostul portar al nationalei Columbiei, Rene Higuita, cunoscut pentru stilul sau extravagant, a fost depistat pozitiv cu cocaina, urmand a fi exclus din lotul actualei sale echipe, Aucas de Quito. In varsta de 38 de ani, Higuita a primit o scrisoare din partea federatiei din Ecuador, fiind anuntat de suspendare, fara insa a i se specifica durata. Controlul a fost efectuat la meciul de campionat pe care Aucas de Quito l-a sustinut, la 24 octombrie, cu formatia Olmedo, iar pentru Higuita aceasta suspendare poate insemna sfarsitul carierei.

FC Arges - Moldovan pleaca

Antrenorul Ion Moldovan este decis sa plece de la FC Arges: "M-am simtit tradat de echipa la meciul cu Apulum". Replica presedintelui Viorel Ilinca a fost dura: "Singura solutie pentru Moldovan ar fi sa urmeze gestul lui Iordanescu si sa-si prezinte demisia". Cel poreclit "Comisarul" nu este ajutat nici de contract, existand o clauza care specifica faptul ca, daca la finalul turului, echipa nu se afla la cel putin minus 3 la "adevar", colaborarea va inceta. In acest moment, FC Arges se afla la minus 6 inaintea ultimei runde, cand se va deplasa la Dinamo.

AMFB - Plan de investitii

La petitia adresata recent primului-ministru, conducerea AMFB (Asociatia Municipala de Fotbal Bucuresti) a anexat si semnaturi de la toti antrenorii, tehnicienii si instructorii sportivi ce activeaza in cadrul asociatiei, pentru obtinerea Bazei Sportive "Voinicelul". AMFB cuprinde 209 asociatii sportive, 290 de echipe de copii, juniori si seniori, precum si peste 250 de tehnicieni. In ultimii trei ani, conducerea a facut demersuri catre toate organele abilitate, MTS, ANS, COR si direct Cancelariei Guvernului. La "Voinicelul" se urmareste crearea unei Academii de Fotbal, in vederea formarii de loturi reprezentative ale Capitalei la toate nivelurile de varsta, pitici, cadeti, juniori I si II. AMFB a gandit un plan masiv de investitii si poate asigura fondurile necesare, prin contractarea de credite si sponsorizari. (Daniel Stan)

Echipa nationala - Gica Hagi va analiza oferta

Antrenorul echipei Galatasaray Istanbul, Gica Hagi, a precizat ca va analiza oferta FRF privind preluarea postului de selectioner al echipei nationale: "Momentan, ma preocupa problemele mele de la Galata. Normal ca niciodata nu poti refuza atunci cand ti se ofera un asemenea post. Voi analiza situatia". Tehnicianul gruparii turce a mai precizat ca sanse de calificare la CM din 2006 mai exista.

Baschet - Succes pentru Dinamo

Formatia Dinamo-Erbasu s-a impus in cel de-al doilea joc din cadrul Grupei B a FIBA-Europe Cup la baschet masculin. Elevii antrenorului Vladimir Jokanovici au invins cu scorul de 84-75 echipa cipriota Apoel Nicosia, principalii realizatori fiind Marjanovici, 23 de puncte, si Virgil Stanescu, 22 de puncte. "Cainii" vor sustine urmatoarele doua jocuri in deplasare, in Cipru, astfel: pe 2 decembrie cu Ayios Demetrios, respectiv pe 6 decembrie revansa cu Apoel.
×
Subiecte în articol: sport