x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

23 Noi 2004   •   00:00

24 NOIEMBRIE 2004

Dobos il vrea pe Panduru la Timisoara

Dupa ce antrenorul Gigi Multescu si-a prezentat demisia dupa meciul cu "Poli" Iasi, scor 2-3, patronul lui "Poli" AEK Timisoara, Anton Dobos, insista pentru revenirea pe banca tehnica a lui Basarab Panduru, care a mai condus gruparea de pe Bega in doua randuri, ultima oara in turul sezonului trecut. De asemenea, o alta varianta este Iosif Rotariu, aflat in tratative si cu divizionara secunda Liberty Salonta. Pana la rezolvarea problemei, antrenamentele sunt conduse de "secunzii" Calin Zanc si Alin Artimon.

Otelul - Vor sa boicoteze meciul cu Craiova

Fotbalistii de la Otelul Galati au anuntat conducerea ca este posibil sa boicoteze meciul de sambata, din ultima etapa a turului, cu "U" Craiova, daca nu-si primesc restantele financiare. Ieri insa, presedintele Nicolai Boghici a anuntat ca jucatorii si-au primit o parte din bani, mai ramanand de achitat cate 2.500 de dolari pentru succesul cu Dinamo si pentru remiza din deplasare cu FC National.

Stranieri - Gol pentru Reghecampf

In etapa a 14-a a ligii secunde din Germania, Energie Cottbus a pierdut pe teren propriu, scor 1-2, in fata formatiei Alemannia Achen. Golul gazdelor a fost inscris de Laurentiu Reghecampf, in minutul 14, fostul stelist evoluand pe intreaga durata a partidei. Celalalt fotbalist roman din lotul lui Energie, Adrian Iordache, a fost folosit din minutul 61.

COSR - Morariu vrea restructurari

Octavian Morariu intentioneaza sa restructureze forul olimpic, urmand a face personal o evaluare a actualilor angajati. "Doresc sa incep 2005 cu o noua organigrama si in mod sigur cu oameni noi", a declarat seful COSR. In plus, se doreste crearea unui Comitet Consultativ. "Ma gandesc la Elisabeta Lipa, Andreea Raducan, Ilie Nastase, Gabi Szabo sau Violeta Beclea", a mai adaugat Morariu. Altfel, referitor la dopaj, Morariu a declarat: "Voi urma aceeasi politica precum fostul COR. Voi fi foarte dur, dopajul trebuie taiat de la radacina".

Poli AEK - Steaua - Se fac presiuni pentru amanare

Partida dintre Poli AEK Timisoara si Steaua se va disputa duminica, de la ora 17:00, desi exista presiuni ca meciul sa se amane pentru primavara anului viitor. Prefectul de Timis, Ion Raducan, a avansat ieri afirmatia ca meciul va fi reprogramat din cauza alegerilor generale. "Eu am discutat o ora cu generalul Pop, seful Jandarmeriei, care mi-a dat asigurari ca organizarea nu va avea de suferit. Probabil se fac presiuni, am auzit ca Dobos a insistat pe la Steaua. Meciul se va juca asa cum s-a stabilit", a spus Valentin Alexandru , secretar general al LPF. (Daniel Stan)
×
Subiecte în articol: sport