x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

15 Noi 2004   •   00:00

15 noiembrie 2004

Hochei = Victorie cu Estonia in al doilea meci

Echipa reprezentativa de hochei pe gheata a Romaniei a obtinut, sambata, prima victorie din turneul preolimpic de calificare la JO de iarna din 2006, care se vor desfasura la Torino. Elevii antrenorului Daniel Herlea au invins, scor 4-3 (0-2, 4-0, 0-1), echipa Estoniei, golurile fiind marcate de Timaru, Elekes, Lupascu si Nicolescu. In celalalt meci, Franta a invins Bulgaria cu 15-0. "Tricolorii" au intalnit aseara, in ultimul meci, formatia Bulgariei, insa dupa esecul din fata Frantei (0-8) au sanse infime de a se califica mai departe. Pentru urmatorul turneu preolimpic, din grupa de la Briancon, Franta va accede in faza urmatoare doar prima clasata.

Rugby - "Stejarii" au fost franti la Cardiff

Selectionata tarii noastre a continuat "traditia" disputelor din ultimii ani in compania Tarii Galilor. In meciul-test desfasurat la Cardiff, "stejarii" au pierdut, scor 7-66, intr-un meci in care galezii au facut doar un simplu antrenament cu public, reusind 10 eseuri. Punctele elevilor pregatiti de francezul Daniel Santamans au fost reusite de Sarbu, un eseu, si Tofan, transformare. Pe data de 20 noiembrie, reprezentativa Romaniei va sustine un nou test, cu Japonia, un adversar mai lejer.

Volei - Gazde in Cupa CEV

Doua dintre echipele romanesti participante in turul II al Cupei CEV au fost gazdele turneelor. La feminin, Unic Piatra-Neamt a invins in primul meci cu 3-1 (15, -24, 20, 19) pe Mosan Yvoir (Belgia), iar aseara a disputat jocul decisiv cu reprezentanta Finlandei, Vanajan Hameenlinna, invingatoare cu 3-0 in fata cipriotelor de la Apollon Limassol. De precizat ca, in urma unei contestatii a delegatiei noastre, Unic a castigat la "masa verde", cu 3-0, belgiencele folosind o jucatoare fara licenta. La Bucuresti, Dinamo a trecut in partida de debut, scor 3-0 (24, 20, 22), de Calcit Kamnik (Slovenia), iar ieri a pierdut, 1-3, finala in fata francezilor de la Tourcoing Lille Metropole, ratand calificarea. Tot la masculin, VCM Piatra-Neamt a cedat cu 0-3 in fata lui SKRA Belchatow (Polonia), in cadrul turneului desfasurat in Rusia.
×
Subiecte în articol: sport