x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

13 Noi 2004   •   00:00

13 NOIEMBRIE 2004

Steaua - FC Brasov, pe "Lia Manoliu"

Vremea nefavorabila si problemele cu gazonul stadionului "Steaua" i-au determinat pe conducatorii ros-albastrilor sa se gandeasca deja la meciul cu Besiktas, din Cupa UEFA, programat la 26 noiembrie. Astfel, pentru a proteja suprafata de joc, in proportie de 99%, trupa lui Walter Zenga va disputa urmatorul meci de campionat contra celor de la FC Brasov pe stadionul "Lia Manoliu". UEFA a anuntat ieri ca ultimul meci al Stelei din grupe, de la Bilbao, va fi arbitrat de o brigada din Grecia, condusa de Georgios Kaznaferis.

Debut stangaci - Esec la hochei

Echipa nationala de hochei pe gheata a Romaniei a debutat cu stangul in turneul de precalificare la Jocurile Olimpice din 2006. Elevii antrenorului Daniel Herlea au pierdut, scor 0-8, in fata formatiei tarii gazda, Franta. In celalalt meci al grupei, Estonia a invins cu scorul de 11-1 reprezentativa Bulgariei. Maine, la Briancon, "tricolorii" vor intalni Estonia.

Baschet - Dinamo a pornit cu succes

Echipa Dinamo Erbasu, vicecampioana tarii, a invins cu scorul de 92-70 formatia cipriota Enad Ayios Dometios, intr-un meci contand pentru Grupa B a FIBA Europe Cup, Conferinta de Sud. Cei mai buni marcatori ai "cainilor" au fost Claudiu Fometescu si Marjanovici, ambii cu cate 21 de puncte. La feminin, in aceeasi competitie, Livas Targoviste a cedat in deplasare, scor 60-66, in fata echipei bulgare Levski Spartak Sofia.

Inedit - Ambasadorul Beckham

Internationalul englez al echipei Real Madrid David Beckham va deveni ambasador ONU, fiind ales de secretarul general al acestei institutii, Kofi Annan. Prima misiune a fotbalistului va consta in a-i ajuta pe copiii din Africa. "David a fost incantat de propunere. Este un angajament pe viata. Daca fotbalul i-a oferit o cariera si o viata minunata, Beckham vrea sa ofere si ceva in schimb atunci cand isi va incheia cariera", a declarat o sursa din cadrul proiectului.

Dinamo II - Andone ajuta "satelitul"

Profitand de intreruperea campionatului, prilejuita de meciul echipei nationale cu Armenia, antrenorul dinamovist Ioan Andone a trimis la echipa a doua sase fotbalisti din lotul mare. Astfel, Ionut Balan, George Galamaz, Alexandru Pacurar, Leonard Naidin, Alexandru Baltoi si Claudiu Dragan vor evolua la "satelitul" Dinamo II, in meciul cu Pandurii Targu-Jiu, programat astazi in etapa a XIII-a, Seriei a II-a a Diviziei B. Echipa antrenata de Cornel Talnar ocupa locul sapte in Seria a II-a, cu 18 puncte.
×
Subiecte în articol: sport