x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

12 Noi 2004   •   00:00

12 NOIEMBRIE 2004

Romeo Buteseaca: "A fost penalty"

Partida din cadrul sferturilor de finala ale Cupei Romaniei dintre Dinamo si Dacia Unirea Braila, scor 1-0, a avut parte de o faza controversata. In minutul 29, braileanul Romeo Buteseaca a fost tras de tricou in suprafata de pedeapsa fara ca arbitrul sa acorde penalty. "Iar am dat peste Augustus Constantin. Cu acelasi arbitru am avut probleme si la meciul cu FC Vaslui. A fost penalty, pentru ca Iordache m-a tinut. Ar fi nedrept sa dam vina pe arbitraj pentru infrangerea noastra. Si noi am ratat", a declarat Buteseaca.

Arbitri - Asistentul Nagy a facut accident

"Tusierul" Miklos Nagy, care a facut parte din brigada de arbitri de la partida Universitatea Craiova - FC Arges, scor 1-0, din prima mansa a sferturilor Cupei Romaniei, a provocat un usor accident rutier, la plecarea de la stadionul "Ion Oblemenco". Nagy a plecat din parcare cu spatele, fara sa se asigure, si a lovit masina unui post de televiziune din Craiova, care a fost avariata la bara si la aripa stanga.

Reglementari - Gazon sintetic de la anul

UEFA va autoriza, incepand cu sezonul 2005-2006, utilizarea gazonului artificial in competitiile organizate de forul fotbalistic european. Suprafata de joc sintetica va fi autorizata pentru competitiile organizate de UEFA atat la nivel de club, cat si de echipe nationale, cu conditia sa fie respectate criteriile de calitate impuse. Directorul departamentului de comunicatii al UEFA, William Gaillard, a precizat ca meciurile contand pentru preliminariile Euro 2008 se vor putea desfasura pe gazon artificial, dar "meciurile de la Euro 2008 si Euro 2012 vor avea loc pe gazon natural".

Cupa Spaniei - Real, calificare cu emotii

Real Madrid a avut nevoie de un gol in prelungirile partidei cu divizionara a doua, Tenerife, pentru a se califica in optimile de finala ale Cupei Spaniei. Golul salvator al "galacticilor" a fost marcat de Solari, in minutul 118. Tot in Cupa Spaniei, echipa lui Laurentiu Rosu, Recreativo Huelva (liga a doua), s-a calificat dupa ce a invins cu 1-0, dupa prelungiri, pe Albacete. Rosu a fost introdus pe teren, in minutul 71, in locul lui Aitor.

Germania - Suporter decedat in tribuna

Un fan al echipei germane de liga a doua Eintracht Frankfurt a decedat, in urma unui infarct suferit la inceputul partidei disputate, miercuri, cu Schalke 04, in optimile de finala ale Cupei Germaniei. Suporterul, in varsta de 53 de ani, se afla in tribuna cand a suferit infarctul, doi medici incercand, fara succes, sa-l resusciteze. Decesul a fost constatat ulterior.
×
Subiecte în articol: sport