x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

11 Noi 2004   •   00:00

11 NOIEMBRIE 2004

Sapte gimnasti in finale la Cupa Mondiala

Trei gimnasti si patru gimnaste din Romania s-au calificat in finala Cupei Mondiale, ce va avea loc la Birmingham, in 11-12 decembrie. Sportivii calificati sunt Marian Dragulescu, Marius Urzica, Ioan Suciu, Monica Rosu, Catalina Ponor, Alexandra Eremia si Dana Sofronie. Pe lista gimnastelor calificate se mai afla Oana Ban si Oana Petrovschi, retrase din activitate. "Ele au aparut calificate datorita punctajelor bune la etapele de Cupa Mondiala la care au participat, in ultimii doi ani", a declarat Adrian Stoica, secretarul general al FRG.

Steaua - Arbitrii croati cu Besiktas

Urmatoarea partida pe care Steaua o va juca in grupele Cupei UEFA, impotriva echipei turce Besiktas Istanbul, va fi condusa de o brigada de arbitri din Croatia. Meciul, care va avea loc pe 25 noiembrie, pe stadionul Steaua, de la ora 20:15, va fi condus de Zeljko Sirici, ajutat la cele doua linii de Darko Slivar si Zeljko Novosel, in timp ce arbitru de rezerva va fi Alojzije Supraha. Observator pentru joc a fost delegat Yves Bourgnon (Luxemburg), iar observator pentru arbitri va fi Martin Bodenham (Anglia). Ultimul meci din grupa, pe care FC Steaua il va sustine la Bilbao, va fi arbitrat de o brigada din Grecia, cu George Kaznaferis la centru.

Anglia - Antrenor nou pentru Contra

Antrenorul Bryan Robson a fost numit la conducerea tehnica a formatiei West Bromwich Albion, la care evolueaza si fundasul roman Cosmin Contra (foto). Robson, fost capitan al nationalei Angliei, a semnat un contract pe un an, el inlocuindu-l pe tehnicianul Gary Megson, care a fost demis la sfarsitul lunii octombrie. Robson il va avea ca secund pe Nigel Pearson, fost fundas al echipelor Middlesbrough si Sheffield Wednesday si fost antrenor al echipei de tineret a Angliei. West Bromwich a castigat un singur meci in 12 etape desfasurate in acest sezon in campionatul Angliei, ocupand locul 17, cu 9 puncte.

Apulum - Iurisniti, din iarna in Giulesti

Gruparea giulesteana este interesata sa-l achizitioneze, in iarna, pe mijlocasul echipei Apulum Alba-Iulia, Dan Iurisniti. Potrivit unor surse din interiorul gruparii Apulum, suma de transfer ar putea fi de aproximativ 100.000 de dolari. "Sunt onorat ca cei de la Rapid s-au aratat interesati de serviciile mele, dar acum nu pot spune nimic despre viitoarea mea destinatie", a declarat mijlocasul. (Lucian Dobrater)
×
Subiecte în articol: sport