x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

09 Noi 2004   •   00:00

9 NOIEMBRIE 2004

Vivi Rachita, "secund" la Litex Loveci

Dupa ce se va desparti, in iarna, de Steaua, Valeriu Rachita se va intoarce la fostul sau club, Litex Loveci. La gruparea bulgara, unde evolueaza si Eugen Trica, Vivi va fi jucator si antrenor secund al noului tehnician, care ar putea fi chiar Victor Piturca. Fostul antrenor al Stelei se afla in cursa cu alti doi tehnicieni, ale caror nume nu au fost inca dezvaluite. Presa engleza a anuntat ca Piturca se afla, de asemenea, printre candidatii pentru preluarea postului de antrenor al formatiei Wolverhampton, la care evolueaza si Ionel Ganea.

Tenis - Razvan Sabau, victorios

Tenismanul roman Razvan Sabau a castigat turneul challenger de la Homestead, dotat cu premii in valoare de 50.000 de dolari, dupa ce l-a invins in finala, scor 5-7, 6-2, 7-5, pe sud-africanul Wesley Moodie. In cadrul probei de dublu, romanul Gabriel Trifu si germanul Glenn Weiner s-au impus cu 5-7, 7-5, 6-2 in fata perechii americane Huntley Montgomery / Tripp Phillips.

Sportul - "Studentii" si-au revenit

Majoritatea jucatorilor din lotul Sportului Studentesc, care a suferit o toxiinfectie alimentara saptamana trecuta, se simt mai bine in urma tratamentului efectuat. De altfel, antrenorul Dan Petrescu a si programat duminica o sedinta de pregatire. Din motive medicale, partida "Poli" AEK - Sportul a fost amanata la cererea gruparii din Regie, care a prezentat certificate medicale.

Echipa nationala - Stoichita, omul Generalului

La mijlocul acestei saptamani, dupa meciurile din Cupa Romaniei, selectionerul Anghel Iordanescu va decide numele jucatorilor din campionatul intern, pe care va miza in vederea meciului din Armenia, de la 17 noiembrie. Totodata, Generalul a inceput operatiunea de disecare a jocului ex-sovieticilor, problema in care principalul sau sprijin este fostul selectioner al armenilor, Mihai Stoichita. Intrebat daca armenii pot oferi surprize, fata de meciul pe care l-au pierdut in fata Cehiei, Stoichita a fost destul de clar: "Nu cred ca au cum sa ne ofere prea multe surprize. Poate doar daca le-ar reveni trei jucatori foarte importanti. Portarul titular, un mijlocas central care evolueaza in Cipru si atacantul Voskanian, care joaca tot in Insula Afroditei. Ar mai putea sa reintre mijlocasul Sarkysian, un fotbalist foarte important, de la Alania Vladikavkaz." Stoichita si-a sarbatorit ieri ziua onomastica. "O sa fac o petrecere acasa, cu niste prieteni, dar nu va dura mai mult de trei ore, pentru ca trebuie sa doarma «Smantana» (fiica tehnicianului). Totul e calculat." (Mihai Igirosanu)
×
Subiecte în articol: sport