x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

05 Noi 2004   •   00:00

5 NOIEMBRIE 2004

Alex Pelici s-a intors la Apulum

Dupa ce si-a anuntat demisia saptamana trecuta, inaintea meciului cu Dinamo, Alexandru Pelici a revenit la echipa. "Eram dator presedintelui Malusel si nu am putut sa-l refuz. Am facut un compromis cand am decis sa revin, insa am gandit si cu sufletul." Referitor la faptul ca ar fi demisionat cu o saptamana in urma dupa ce a aflat de aventurile nocturne ale unor fotbalisti din lot, tehnicianul a negat: "Nu este adevarat! Am considerat ca echipei ii trebuie un alt antrenor. Dar cum nu s-a inghesuit nimeni, m-am intors eu". (Lucian Dobrater)

Handbal - Vor numai victorii

Responsabilii echipei de handbal HCM Constanta au declarat ca isi doresc sa castige ultimele doua meciuri pe care le mai au de disputat in grupele Ligii Campionilor. "Vrem sa repetam evolutia buna din Ungaria si sa obtinem o victorie. De asemenea, vrem un rezultat bun la Skopje pentru a spera la o eventuala calificare in optimile Ligii Campionilor sau la o participare in Cupa EHF", a declarat Ion Marica, membru al Consiliului de Administratie al clubului constantean. HCM va intalni sambata, de la ora 17:30, pe teren propriu, formatia ungara Pick Szeged. In ultima etapa a grupelor, HCM Constanta va juca, in deplasare, cu Vardar Skopje, pe 13 noiembrie.

Rapid - Sperante pentru recurs

Antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, spera ca Nicolae Constantin sa primeasca drept de joc, dupa ce Comisia de Apel a FRF va analiza eliminarea jucatorului din partida cu Universitatea Craiova. Comisia de Disciplina a FRF a respins miercuri memoriul Rapidului, care solicita anularea celui de-al doilea cartonas galben primit de Constantin, acesta fiind suspendat o etapa. "Sunt putin surprins ca a ramas suspendarea. In acest an a mai fost un caz asemanator, cel al lui Dinita, caruia i s-a dat drept de joc. Sper ca decizia va fi schimbata la recurs", a afirmat Lucescu.

Cupa EHF - Dinamo joaca maine

Maine, de la ora 16:00, la Sala Sporturilor din Buzau, va avea loc meciul de handbal dintre Dinamo Baumit si echipa greaca AC Filippos Verias, contand pentru turul 3 al Cupei EHF. "Gestul de a sta alaturi echipei de handbal a CS Dinamo, ca asociat si sponsor, pentru al doilea an consecutiv, reflecta nu numai interesul firmei noastre pentru sport, ci si intelegerea faptului ca pentru a fi competitiv astazi este nevoie nu numai de talent, pasiune si organizare la nivel inalt, atuuri pe care Dinamo le are, dar si de un suport material care sa sustina si sa rasplateasca rezultatele", a declarat Laurentiu-Claudian Lupusor, presedinte al Biroului de Conducere al Asociatiei ""Dinamo-Baumit".
×
Subiecte în articol: sport