x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

04 Noi 2004   •   00:00

4 NOIEMBRIE 2004

Nicolae Constantin nu are drept de joc o etapa

Desi, in urma memoriului clubului Rapid, care a cerut judecarea fazei eliminarii lui Nicolae Constantin in meciul de la Craiova dupa proba video, Comisia Centrala a Arbitrilor a dat dreptate giulestenilor, Comisia de disciplina a LPF nu a tinut cont de acest aspect. Astfel, fundasul rapidist a fost suspendat pentru o etapa. Eliminati si ei in timpul meciului Univesitatea Craiova - Rapid (2-0), Mihaita Plesan si Vasile Maftei au fost suspendati tot cate o etapa, desi au vazut "rosu" direct de la "centralul" Marian Salomir.

Briatore vrea concurenta

Patronul echipei de Formula 1 Renault, Flavio Briatore, a facut apel la adversarii sai din "Marele Circ" pentru a-si ridica nivelul de performanta, in scopul de a evita un nou sezon in care Ferrari sa nu aiba concurenta in lupta pentru titlu. "Ferrari a castigat 15 din cele 18 curse si domina clasamentul pilotilor si al contructorilor. Depinde numai de noi sa ne imbunatatim performantele", a spus Briatore, care considera ca scuderia "calutului cabrat" e singurul team competitiv din Formula 1.

Tenis - Hanescu, eliminat la Paris

Dupa ce a intrat pe tabloul principal prin abandonul lui Andre Agassi, tenismanul roman Victor Hanescu a fost eliminat in turul al II-lea al turneului de la Paris - Bercy, dotat cu premii in valoare de 2.425.500 de euro. El a fost invins de cehul R. Stepanek, scor 4-6, 1-6, si s-a consolat cu un cec in valoare de 15.000 de euro plus 7 puncte ATP. Andrei Pavel a obtinut, marti, calificarea in turul al III-lea, dupa ce l-a intrecut pe americanul M. Fish cu 7-6, 6-4.

Coruptie - Oficial de la Sparta Praga acuzat

Directorul clubului Sparta Praga, Miroslav Pelta, figureaza printre implicatii intr-un amplu caz de coruptie din fotbalul ceh. Conform procurorului Jitka Rybenska, politia va decide pana la finele anului daca acesta va fi pus sub acuzare. "Este vorba de simple speculatii", a declarat Pelta, banuit de discutii cu arbitri. Scandalul coruptiei in Cehia a inceput in luna mai, cand politia a arestat mai multi arbitri si pe presedintele clubului FC Slovacko, Jaroslav Hastik, ulterior fiind gasiti vinovati alti 30 de oficiali si arbitri.

Retragere - Chilavert spune "adio"!

La 14 noiembrie, la Buenos Aires, va avea loc meciul de retragere al portarului argentinian Jose Luis Chilavert, intre ultima echipa a acestuia, Velez Sarsfield, si o formatie alcatuita din stele ale fotbalului sud-american. Vor participa: Carlos Valderrama, Rene Higuita, Enzo Francescoli sau Ivan Zamorano. In varsta de 39 de ani, Chilavert a devenit celebru pentru golurile inscrise din penalty, dar mai ales din lovituri libere.
×
Subiecte în articol: sport