x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

03 Noi 2004   •   00:00

3 NOIEMBRIE 2004

Flavius Moldovan, spre Rapid

Nemultumiti de randamentul dat de compartimentul defensiv, conducatorii Rapidului au inceput din nou sa caute solutii prin care ar fi intarita apararea. "Bancarul" Flavius Moldovan, care a intrat in dizgratiile lui Cosmin Olaroiu, s-a inteles deja cu gruparea de sub Podul Grant, el urmand sa imbrace din iarna tricoul alb-visiniu. O alta tinta a giulestenilor este australianul Johnatan McKain. Razvan Lucescu si-l mai doreste in echipa pe brasoveanul Mugurel Buga. Acesta si-a dat deja acordul pentru a evolua in Giulesti. (Sorin Anghel)

Sportul - Ajutor de la Dinamo!

Faptul ca presedintele Vasile Siman inca nu a platit restantele catre jucatori a creat o stare de tensiune in lot, mai ales ca oficialul continua sa-i sfideze pe jucatori. Momentan, conform unor surse din interiorul gruparii din Regie, salvarea ar putea veni de la Dinamo, campionii urmand a achita in avans o parte din suma transferului lui Gigel Bucur. Totul depinde insa tot de Siman, care tine in continuare la pretul cerut initial, 250.000 de dolari, in timp ce "cainii" ar oferi doar 150.000 si doi jucatori la schimb.

Anglia - Leeds va scapa de datorii

Una dintre cele mai celebre echipe din istoria fotbalului englez, Leeds United, retrogradata in vara in divizia secunda si ajunsa in pragul falimentului, ar putea fi salvata de o compania englo-americana. Momentan, datoriile, care se ridicau la 80 de milioane de lire sterline, au scazut prin vanzarea celor mai reprezentativi jucatori, cum ar fi Allan Smith, transferat la Manchester United. Amintita companie ofera suma de 25 de milioane de lire, presedintele Sainsbury precizand ca va reconstrui clubul.

Deces - Ancheta pentru Serginho

Presedintele Tribunalului Suprem de Justitie Sportiva, Luis Sveiter, a anuntat ca s-a deschis o ancheta privind decesul jucatorului brazilian Serginho, de la formatia Sao Caetano, dupa ce acesta a suferit un stop cardiac in timpul unui meci de campionat. Daca se va stabili ca raspunderea pentru moartea fotbalistului in varsta de 31 de ani apartine gruparii din Sao Caetano, echipa ar putea fi retrogradata in liga a 3-a. In urma autopsiei, s-a stabilit ca fotbalistul era bolvav de inima, care cantarea 600 de grame, si urma un tratament cardiac.

Scotia - Berti Vogts a demisionat

Selectionerul echipei nationale a Scotiei, Berti Vogts, si-a prezentat demisia, dupa cum a anuntat federatia de la Glasgow. Conform unui comunicat, colaborarea a fost intrerupta de comun acord, contractul tehnicianului german expirand in vara anului 2006. Vogts a mentionat ca gestul sau a venit in urma presiunii la care a fost supus de suporteri si mass-media, dupa debutul slab al reprezentativei scotiene in campania de calificare la CM din 2006. De mentionat, ca Berti Vogts a fost primul antrenor strain care a pregatit nationala Scotiei.
×
Subiecte în articol: sport