x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

02 Noi 2004   •   00:00

2 NOIEMBRIE 2004

Paul Gascoigne il sustine pe Mutu

Fostul international englez Paul Gascoigne considera ca ar trebui ca lui Adi Mutu sa i se acorde o a doua sansa: "Am avut si eu probleme asemanatoare. Cand oamenii spun ca sunt dependenti, au nevoie de ajutor. Mutu ar trebui sa mearga la clinica de dezintoxicare. M-am intors de acolo o alta persoana. E rusinos ca Chelsea a facut ce a facut". Un alt fost mare fotbalist, Gary Lineker, s-a aratat surprins: "Niciodata cand jucam nu am vazut fotbalisti care sa fie pe teren sub influenta drogurilor, dar acum vad peste tot". (Delia Gomoescu)

Divizia A - Maine se joaca doua restante

Amanate in etapa a III-a pentru participarea in cupele europene, doua meciuri din Divizia A se vor desfasura maine. Dinamo va intalni in deplasare pe "Poli" Iasi (ora 14:00, National TV), partida urmand a fi arbitrata de Sorin Corpodean, ajutat de asistentii Aurel Onita si Octavian Sovre. La Brasov, gazdele vor primi replica Otelului Galati (ora 14:00, Telesport), jocul fiind condus de "trioul" Alexandru Deaconu - Cristian Nica - Ispas Cojocaru.

Stranieri - Ionel Ganea, fara antrenor

In urma rezultatelor slabe obtinute in acest sezon, Dave Jones, managerul lui Wolvehampton, echipa unde evolueaza si Ionel Ganea, a fost demis, dupa o sedinta a Consiliului Director. "Ii vom fi mereu recunoscatori, mai ales ca a reusit promovarea, pe care altii au ratat-o. Dar faptul ca am retrogradat imediat si echipa a dezamagit ne-a impins la aceasta decizie", a declarat presedintele Rick Hayward. Momentan, gruparea "lupilor" ocupa pozitia a 19-a in liga secunda engleza.

Galatasaray - Hagi recunoaste jocul slab

Dupa victoria chinuita de duminica din Superliga Turciei, 2-0 cu Sebatspor, antrenorul echipei Galatasaray Istanbul, Gica Hagi, a recunoscut ca "Cim Bom" ar fi putut pierde partida: "Tinand cont ca am jucat prost, adversarii ar fi putut produce o mare surpriza. Au luptat mai mult ca noi, insa bine ca am invins". De asemenea, o parte a presei a criticat jocul Galatei: "Galata nu a facut nimic, Sebatspor s-a ucis. N-a fost usor, leule!", a titrat Fanatik, in timp ce Hurriyet a precizat: "Jucatorii Galatei si-au folosit dreptul de a evolua catastrofal. Pacat pentru Sebat!".

Doping - Kanteris neaga acuzatiile

Atletul grec Costas Kanteris, care nu a participat la JO de la Atena pentru ca nu s-a prezentat la un control antidoping, sustine ca nu a simulat faptul ca a avut accident de motocicleta pentru a evita controlul. "Accidentul a fost real. Am vrut sa ma duc imediat in satul olimpic, cand am aflat ca m-as fi sustras. Am cerut sa fie chemati reprezentantii CIO si sa fiu testat, dar nu s-a prezentat nimeni", a declarat Kanteris. Atletul spera sa revina in competitii, intrucat nu a fost acuzat oficial.
×
Subiecte în articol: sport