x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

29 Oct 2004   •   00:00

29 OCTOMBRIE 2004

Hagi, antrenorul lunii septembrie in Turcia

Antrenorul roman al echipei Galatasaray, Gica Hagi, a fost ales cel mai bun tehnician din campionatul Turciei pe luna septembrie. "Regele" a primit distinctia in cadrul unei festivitati care s-a desfasurat la Istanbul, membrii juriului concursului luand in considerare prestatiile echipei din etapele 5, 6 si 7. Alaturi de Hagi au mai fost premiati presedintele lui "Cim Bom", Ozhan Canaydyn, pentru oficialul lunii, precum si atacantul Galatei, Necati Ates, considerat jucatorul cel mai bun al lunii septembrie. (Daniel Stan)

Apulum - Pelici ameninta cu demisia

Antrenorul lui Apulum Alba-Iulia, Alexandru Pelici, i-a amenintat pe jucatori ca va demisiona daca vor evolua duminica, in meciul cu Dinamo, la fel cum au facut-o in Cupa cu Dacia Unirea Braila. "Daca vor juca la fel de slab si dezinteresat cu Dinamo, sunt ferm hotarat sa demisionez. Sunt dezamagit de atitudinea unor jucatori de baza. In situatia asta nu mai pot continua", a declarat tehnicianul gruparii ardelene.

Cupa UEFA - Parma a pierdut din nou

Adversara Stelei din cadrul Grupei B a Cupei UEFA, AC Parma, a suferit o noua infrangere in campionatul Italiei, 1-2 in deplasare cu Cagliari, aflandu-se in continuare pe pozitie retrogradabila. Golul "parmegianilor" a fost inscris de Marchioni, in timp ce fostul dinamovist Ianis Zicu nu a fost retinut in lot.

Inedit - Echipa salvata de un porc!

Aflata in imposibilitatea de a-si mai plati jucatorii de luni bune si de a le asigura mancarea, conducerea echipei de prima liga din Serbia, FK Vojvodina Novi Sad, a primit un ajutor inedit. Astfel, fostul sau jucator si international sarb Govedarica a achizitionat un porc de 240 de kilograme si l-a dat jucatorilor, in plus oferindu-le cumparaturi gratis la brutaria unde este patron.

"Balonul de aur" - Nedved il sustine pe "Seva"

Desi sunt adversari in Italia, Pavel Nedved, mijlocasul lui Juventus Torino, este de parere ca Andrei Sevcenko, de la AC Milan, merita sa castige "Balonul de Aur", pe care cehul l-a cucerit anul trecut. "Peste o luna nu voi mai purta aceasta eticheta, care a exercitat mari presiuni asupra mea. Am fost condamnat sa dau tot ce am mai bun. Favoritul meu este Andrei Sevcenko si m-as bucura sa castige", a declarat Nedved.

Carte - "Dembo", vazut de Ilie Dobre

Cunoscutul comentator radio si publicist Ilie Dobre si-a lansat a 30-a carte, in care ilustreaza viata si cariera fostului mare international Emeric Dembroschi. Cititorii pot afla amanunte picante despre turneul final al CM din Mexic ’70, povestea statuii ridicata in cinstea lui tot in Mexic, precum si comentarii ale colegilor de generatie vizavi de cariera lui Emeric Dembroschi.
×
Subiecte în articol: sport