x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

28 Oct 2004   •   00:00

28 OCTOMBRIE 2004

Pavel s-a calificat in turul doi la Stockholm

Desemnat cap de serie numarul 3 la turneul de la Stockholm, tenismanul roman Andrei Pavel, numarul 13 ATP, s-a calificat in turul doi, dupa ce l-a invins pe argentinianul Agustin Caleri in doua seturi, 6-0, 6-4. In faza urmatoare, "Cneazul" va juca in compania cehului Michal Tabara, jucator venit din calificari. Acesta a trecut in turul inaugural de germanul Philipp Kohlshreiber, scor 6-0, 6-4. Turneul din Suedia este dotat cu premii in valoare totala de 643.750 de euro. (Daniel Stan)

Arsenal - Wenger ramane pana in 2008

Arsene Wenger si-a prelungit contractul cu Arsenal pana in 2008. "Intentia mea a fost intotdeauna clara. Iubesc acest club si sunt fericit aici. Faptul ca am semnat un nou contract nu face decat sa confirme ca doresc sa duc acest club cat mai sus si sa-mi realizez ambitiile", a declarat tehnicianul francez. Wenger a preluat conducerea tehnica a "tunarilor" in 1996. Alaturi de Arsenal a castigat 3 titluri si a calificat echipa in 6 editii consecutive ale Ligii Campionilor.

Real Madrid - Ronaldo va deveni spaniol

Real Madrid a demarat formalitatile pentru ca brazilianul Ronaldo sa obtina si cetatenia spaniola. Gruparea iberica i-a cerut acest lucru "Fenomenului" in scopul de a elibera un loc de jucator extracomunitar pentru sezonul viitor. Ronaldo, care a fost imediat de acord cu solicitarea clubului sau, beneficiaza de legea potrivit careia cetatenii brazilieni care locuiesc in Spania de cel putin doi ani pot cere cetatenia spaniola.

"Poli" AEK - Multescu "spala" creiere

Antrenorul echipei "Poli" AEK Timisoara, Gigi Multescu, vrea sa apeleze la o metoda inedita pentru a ridica moralul jucatorilor sai. "Vreau sa umblu la mentalitatea jucatorilor. Le voi spala creierii si sa ramana doar cu invatamintele dupa esecurile de pana acum", a declarat tehnicianul timisorenilor. Acesta s-a aratat deranjat de arbitrajele avute la meciurile echipei sale: "Fata de anul trecut, cand nu prea au fost probleme, in acest sezon ne-au omorat". Nu in ultimul rand, Multescu a amenintat ca, daca in iarna nu vor fi adusi jucatori de valoare, va pleca: "Nu vreau sa mai iau suturi. Cred ca plec daca nu facem transferuri".

Anglia - Robson il va pregati pe Contra?

Antrenorul Gary Megson a fost demis de la conducerea tehnica a echipei lui Cosmin Contra, West Bromwich Albion. Tehnicianul afirmase marti ca va parasi gruparea engleza la finalul sezonului. Conducerea clubului a fost insa de parere ca daca Megson tot vrea sa plece, ar fi mai bine sa o faca inca de pe acum, mai ales ca West Bromwich a castigat un singur meci in primele zece etape din Premier League. Potrivit presei britanice, noul antrenor al echipei engleze ar putea fi Sir Bobby Robson, reputatul tehnician avand acum 71 de ani. Contra era in conflict cu antrenorul Megson, caruia ii reprosase ca il ignora.
×
Subiecte în articol: sport