x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

27 Oct 2004   •   00:00

27 OCTOMBRIE 2004

Chivu si Niculae revin la nationala

La inceputul saptamanii viitoare, selectionerul Iordanescu va trebui sa anunte numele stranierilor pe care va miza in partida cu Armenia, programata pe 17 noiembrie, la Erevan, in preliminariile CM 2006. Din cauza absentelor lui Lobont si Mutu, dar si a altor catorva probleme, Generalul si-a intocmit deja o lista pe care se afla si cateva reveniri. Printre cele mai importante sunt Cristian Chivu, care va reintra si la AS Roma, in Liga Campionilor si Marius Niculae, care se pare ca, in sfarsit, este recuperat complet. (Mihai Igirosanu)

Stadion - Otelul revine "acasa" in 2005

Lucrarile la stadionul Otelul nu vor fi terminate pana la finalul acestui sezon, echipa urmand sa dispute in continuare partidele de pe teren propriu pe arena "Dunarea". Presedintele Nicolae Boghici a subliniat ca este "imposibil" ca lucrarile sa fie finalizate inainte de incheierea sezonului, deoarece este necesara schimbarea gazonului, operatiune ce trebuie sa fie facuta in timpul verii. In prezent se instaleaza un nou sistem de drenaj si se construieste o le-gatura cu sistemul de canalizare.

Apulum - Emanoil Savin a renuntat

Presedintele lui Apulum, Emanoil Savin, a decis sa renunte la functia detinuta, declarandu-se scarbit de fotbal. Decizia primarului din Busteni a fost criticata de presedintele executiv Viorel Malusel, care considera ca acesta nu a procedat corect fata de jucatori, anuntand inaintea partidei cu Otelul ca, din iarna, desfiinteaza echipa. "Trebuia sa le spuna o vorba de incurajare. Noi ii multumim pentru ca ne-a ajutat cum a putut si mergem mai departe. Dragoste cu sila nu se poate!", a completat Malusel.

Incident - Femeie arbitru batuta la Divizia D

Petronela Gore, arbitru asistent la meciul de divizia D ieseana Vointa Motca - Noua Generatie, a fost lovita de trei jucatori ai echipei gazda. Comisia de Disciplina a AJF a decis ca meciul sa fie omologat cu scorul de 0-3, iar cei trei jucatori au fost exclusi din viata sportiva. Echipa a fost exclusa din cadrul AJF Iasi. Un incident similar a avut loc intr-un meci pe care echipa din Motca l-a disputat impotriva Unirii Mircesti, cand unul dintre "batausi" l-a lovit pe arbitru.

Anglia - Contra vrea sa plece din Albion

Cosmin Contra este pe picior de plecare de la West Bromwich Albion: "Sunt foarte dezamagit. Megson refuza sa-mi acorde vreo sansa de a juca in prima echipa si imi este foarte greu sa ma impun, deoarece nici macar nu discuta cu mine. Nimeni nu a venit sa-mi explice de ce nu sunt folosit sau sa ma intrebe cum ma simt in situatia actuala. Vreau sa plec", a spus romanul, care se va intoarce la Atletico Madrid.
×
Subiecte în articol: sport