x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

21 Oct 2004   •   00:00

21 OCTOMBRIE 2004

Dumitru Visan a incetat din viata!

Presedintele Clubului Sportiv al Jurnalistilor, Dumitru Visan, in varsta de 59 de ani, s-a sinucis marti dupa amiaza, in propria locuinta. Ca ziarist, Dumitru Visan a lucrat la publicatiile Sportul si Saptamana, ulterior ocupand functii de conducere in cadrul mai multor formatii, precum Universitatea Craiova, FC Drobeta Turnu Severin sau Soimii Sibiu. In ultimii ani, Dumitru Visan a lucrat in cadrul Asociatiei Fotbalistilor Romani (AFR), unde a ocupat functia de secretar general. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Sah - Memorialul "Victor Ciocaltea"

La sala de sah a clubului RATB se afla in plina desfasurare festivalul international Memorialul "Victor Ciocaltea". In turneul de Mari Maestri, dupa sase runde, conduc marele maestru international roman Badea si ucraineanul Oleksienko, maestru international, ambii cu 4,5 puncte. Pe pozitia a 3-a se afla un alt roman, Mutariu, cu 4 puncte. Vineri, va fi organizat si un turneu al ziaristilor.

Inedit - Lipa a fost premiata

Multipla campioana olimpica la canotaj Elisabeta Lipa a primit marele premiu al Eurosport, "Sport Star Awards 2004", in cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Muzeul Olimpic din Lausanne. Peste 50 de medaliati olimpici de la Atena au fost prezenti la gala organizata de Eurosport, in colaborare cu Comitetul Olimpic International. La ceremonie au mai participat presedintele CIO, Jacques Rogge, presedintele onorific al CIO, Juan Antonio Samaranch, si presedintele Comitetelor Olimpice Europene, Mario Pescante.

Beckham - Amendat cu 140.000 de euro

Conform cotidianului Daily Mail, mijlocasul englez David Beckham va fi amendat cu suma de 140.000 de euro. Motivul il reprezinta faptul ca echipierul lui Real Madrid a incasat intentionat un cartonas galben, in meciul Anglia - Tara Galilor, scor 2-0, disputat recent in preliminariile CM din 2006. Federatia Engleza s-a sesizat in urma interventiei presedintelui FIFA, Joseph Blatter.

Tenis - Pavel, in turul III la Madrid

Tenismanul roman Andrei Pavel, cap de serie numarul 9, s-a calificat in turul III al turneului de la Madrid, dotat cu premii in valoare de 2.450.000 de euro. "Cneazul" l-a invins in trei seturi, 6-1, 3-6, 7-6 pe americanul Mardy Fish. In faza urmatoare, Pavel il va intalni pe invingatorul partidei dintre spaniolul Juan Carlos Ferrero si peruanul Luis Horna. Pentru accederea in turul III, Pavel si-a asigurat 15 puncte ATP si un cec in valoare de 28.150 euro.
×
Subiecte în articol: sport