x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi A dat zăpada de la munte pe ştirile din sport

A dat zăpada de la munte pe ştirile din sport

27 Noi 2008   •   00:00
A dat zăpada de la munte pe ştirile din sport

Trădare, trădare, dar să ştim şi noi. Luiza Bogdan poate fi o partidă bună. Blondă, ochii albaştri, frumoasă, că doar e din Braşov, prezentatoare tv. La toate acestea se mai adaugă şi faptul că schiază, chiar dacă s-a lipit de acest sport la 19 ani, atunci când era în primul an de facultate.



"M-am îndrăgostit repede de schi şi am devenit o împătimită. Nu trece bine iarna că îmi doresc să fiu iar pe pârtie. Iubesc senzaţia de libertate pe care ţi-o dă acest sport. Îmi place scârţâitul schiurilor pe zăpadă şi aerul rece care te loveşte în faţă atunci când faci o coborâre cu viteză", spune Luiza.

O FEMEIE FERICITÂ. Din vară s-a mutat la Bucureşti pentru a prezenta Ştirile din sport la Antena 3. "Îmi place că pot face ceva foarte drag mie. Prezint ştirile şi sunt mereu informată despre ceea ce se petrece în sport. Am făcut handbal opt ani de zile, am făcut liceul sportiv şi facultatea de sport din Braşov. Televiziunea este un domeniu mereu în mişcare, reprezintă agitaţie. Neprevăzutul te învaţă să te cunoşti pe tine, te ajută să te dezvolţi", este de părere ştirista postului din Băneasa.

De când lucrează la Antena 3 nu a avut ocazia să prezinte vreo ştire despre schi. Speră totuşi să aibă ocazia să facă acest lucru, mai ales că în facultate a fost colegă cu actuala iubită a lui Ioan Nan, Diana.

VACANŢÂ. Fiind braşoveancă, cel mai mult îi place să schieze în Masivul Postăvaru, chiar dacă week-end-urile sunt foarte aglomerate acolo. Iarna trecută a fost în Austria, la Hintertux. "Am schiat la 3.500 de metri altitudine, pe gheţar. Peisajul de acolo era superb. Nu stăteai la coadă mai mult de cinci minute, iar pârtiile erau excelente. Nu era niciodată aglomerat şi puteai să te dai pe oriunde. Acolo mi-am pus la punct tehnica".

×
Subiecte în articol: personalitati