x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Australian Open. Begu şi Niculescu, învinse în primul tur al probei feminine de dublu

Australian Open. Begu şi Niculescu, învinse în primul tur al probei feminine de dublu

21 Ian 2016   •   10:25
Australian Open. Begu şi Niculescu, învinse în primul tur al probei feminine de dublu

Perechea formată din jucătoarele române de tenis Irina Begu şi Monica Niculescu, desemnată cap de serie numărul nouă, a fost învinsă cu 6-4, 3-6, 6-4 de cuplul Dominika Cibulkova (Slovacia)/Kirsten Flipkens (Belgia), joi, la Melbourne, în runda inaugurală a probei feminine de dublu din cadrul turneului Australian Open.

Begu şi Niculescu au cedat după două ore şi patru minute de joc şi părăsesc turneul de la Antipozi, după ce au pierdut şi la simplu (Monica în turul al doilea, Irina în primul tur).

Româncele au fost dominate de adversare la capitolul lovituri direct câştigătoare, cu 46-29, în timp ce la erori neforţate Cibulkova şi Flipkens au avut doar cu şapte mai multe (37-30).

Irina şi Monica vor fi recompensate pentru participarea la dublu cu un cec de 14.800 dolari australieni şi 10 puncte WTA.

România mai are o singură reprezentantă la dublu feminin, Raluca Olaru, calificată alături de belgianca Ysaline Bonaventure în turul al doilea, unde vor lupta cu rusoaicele Anastasia Pavliucenkova şi Elena Vesnina, favoritele numărul cinci.

×
Subiecte în articol: irina begu monica niculescu