x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Ce spune Virginia Ruzici despre sansele Simonei Halep dupa incheierea "erei Serenei Williams"

Ce spune Virginia Ruzici despre sansele Simonei Halep dupa incheierea "erei Serenei Williams"

13 Iul 2016   •   15:58
Ce spune Virginia Ruzici despre sansele Simonei Halep dupa incheierea "erei Serenei Williams"

Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep, a declarat într-un interviu acordat Federației Române de Tenis că jucătoarea română se va bate pentru locul 1 mondial, după retragerea Serenei Williams, cu Garbine Muguruza și Angelique Kerber.

"Serena Williams continuă să joace la 34 de ani și cred că va juca și la anul. Este greu să fii numărul 1 mondial. De aceea trebuie să îi recunoaștem calitățile Serenei, care are 22 de titluri de Grand Slam. Acum există un grup de jucătoare, din care fac parte Garbine Muguruza, Angelique Kerber și Simona Halep, care după ce se încheie era Serena Williams se vor bate pentru numărul 1 mondial", a spus managerul.

Virginia Ruzici este de părere că Simona Halep va deveni o "campioană enormă" dacă va reuși să câștige un titlu de Grand Slam. "Dacă Simona câștigă un turneu de Grand Slam va deveni o stea. Mie nu-mi place cuvântul star la sportivi. Ea este o mare campioană deja, dar va deveni după un eventual titlu de Grand Slam o campioană enormă. Iar când câștigi unul, poți să-l câștigi și pe al doilea, și pe al treilea. Simona are acest potențial. Ea are intenția să joace mult timp tenis, are doar 24 de ani. Nu se gândește de pe acum la ce vârstă se va retrage. Are multe lucruri de îndeplinit, are nevoie să se întărească mai mult din punct de vedere fizic, iar intențiile ei sunt clare: dorește să progreseze și să câștige cât mai multe titluri", a adăugat Ruzici.

Simona Halep (nr. 5 WTA) participă în aceste zile la turneul BRD Bucharest Open, dotat cu premii totale de 226.750 dolari. Favorită principală, ea s-a calificat marți în optimile de finală ale turneului după ce a dispus în trei seturi de cehoaica Barbora Krejcikova, 3-6, 6-1, 6-1.

Simona Halep și-a asigurat un cec de 3.310 dolari și 30 de puncte WTA, iar în turul al doilea o va înfrunta pe bulgăroaica Isabella Șinikova (24 ani, 156 WTA), venită din calificări.

AGERPRES 

×
Subiecte în articol: virginia ruzici simona halep