x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi CSA Steaua Bucureşti a câştigat Cupa României la polo pe apă

CSA Steaua Bucureşti a câştigat Cupa României la polo pe apă

30 Apr 2017   •   12:31
CSA Steaua Bucureşti a câştigat Cupa României la polo pe apă

CSA Steaua Bucureşti a câştigat Cupa României la polo pe apă, duminică, după ce a învins-o pe CSM Digi Oradea cu scorul de 10-5 (2-1, 3-1, 1-2, 4-1), în finala desfăşurată în Bazinul Steaua din Capitală. Steaua a cucerit pentru a noua oară trofeul, care a fost înmânat de preşedintele Federaţiei Române de Polo, Călin Găvruş. 

Steaua a început bine meciul şi a deschis scorul, orădenii au egalat, dar apoi roş-albaştrii au punctat de patru ori consecutiv (5-1). Echipa antrenată de Andrei Iosep conducea cu 5-2 la jumătatea partidei, CSM Oradea s-a apropiat la două goluri, 5-3 şi 6-4, dar Steaua a rămas la cârma meciului, iar în ultima repriză a tranşat soarta întâlnirii, după patru goluri la rând. 

Spaniolul Adria Delgado a fost cel mai bun om al finalei, cu 5 goluri pentru Steaua. Celelalte goluri ale steliştilor au fost înscrise de Pavel Popescu, Djordje Filipovic, Alexandru Ghiban (2), Daniel Teohari. 

Pentru echipa antrenată de Kalman Kadar au înscris Andrei Prioteasa, Tiberiu Negrean, Mihnea Gheorghe, Mihnea Chioveanu (2), adaugă Agerpres.

Anul trecut, CSM Digi Oradea a câştigat Cupa României la polo pe apă, după ce a învins-o în finală pe CSA Steaua Bucureşti cu scorul de 5-3 (1-1, 2-0, 1-1, 1-1), la Braşov. 

×
Subiecte în articol: polo csa steaua bucuresti cupa romaniei