x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Edi Iordănescu: Gaz Metan Mediaş, ''echipa cea mai defavorizată în urma greşelilor de arbitraj''

Edi Iordănescu: Gaz Metan Mediaş, ''echipa cea mai defavorizată în urma greşelilor de arbitraj''

15 Feb 2019   •   20:30
Edi Iordănescu: Gaz Metan Mediaş, ''echipa cea mai defavorizată în urma greşelilor de arbitraj''

Gaz Metan Mediaş este "echipa cea mai defavorizată în urma greşelilor de arbitraj", a estimat antrenorul Edward Iordănescu într-o conferinţă de presă organizată înaintea meciului de duminică, de acasă, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din Liga I de fotbal.

Iordănescu a precizat că această afirmaţie se bazează pe o statistică realizată de presă. "Dacă sunt nevoit să iau poziţie pentru echipă şi pentru club, o voi face", a spus el.

"Suntem din nou în faţa unui joc foarte important. (...) Digerăm destul de greu episodul de la Iaşi. Cred că şi în meciul cu Astra puteam scoate mai mult. Îmi doresc foarte tare să ieşim din această perioadă neplăcută, sunt deja opt jocuri. O echipă care-şi propune play-off-ul nu are voie să lege opt jocuri fără victorie. Cu toate acestea, eu am încredere în grupul de jucători. (...) Lucrăm foarte mult şi la latura mentală. (...) Sunt sigur că pe termen mediu sau lung echipa va presta un fotbal de calitate şi nu va mai avea fluctuaţiile pe care le-a avut în trecut", a declarat Iordănescu.

"Suntem caractere puternice, profesionişti, muncim. (...) Avem nevoie de o victorie ca să depăşim această stare", a continuat tehnicianul.

Despre Sepsi, el a spus că "are aspiraţii îndreptăţite la play-off", dar şi "o organizare foarte bună".

"E nevoie, de muncă, de concentrare, e nevoie să ne structurăm un pic diferit", a subliniat Iordănescu, ce antrenează din această iarnă formaţia din Mediaş. "Situaţia organizării clubului ne blochează din anumite puncte de vedere, dar sunt optimist că ne vom descurca", a menţionat el.

"Simt că grupul nu este obişnuit să gestioneze foarte bine această presiune a rezultatelor", a afirmat tehnicianul. Potrivit lui, "avem trei jocuri (din sezonul regulat - n. r.), nu mai putem face calcule, trebuie să luăm joc cu joc".

"Pe termen mediu sau lung doresc să schimbăm statutul clubului, să devenim mai puternici, mai vizibili, mai mediatizaţi, mai valoroşi, mai competitivi şi mai eficienţi. (...) în momentul de faţă clubul nu este obişnuit cu primele locuri", a spus Iordănescu, adăugând că "lucrurile nu se schimbă de pe o zi pe alta".

În conferinţa de presă, fundaşul Răzvan Trif a spus: "Va fi un meci foarte dificil, un meci de luptă. Sepsi va veni şi ea probabil să-şi joace ultima şansă. Ne-am pregătit toată săptămâna. Mister (Iordănescu - n. r.) ne-a spus că trebuie să luăm meci cu meci (...)"

Gaz Metan este pe locul 10, cu 29 de puncte, la patru puncte de poziţia a 6-a, pe care este chiar Sepsi.

Meciul Gaz Metan Mediaş - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din etapa a 24-a Ligii I, este programat duminică, de la ora 17:30.
AGERPRES

×