x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Veste bună pentru rapidiști: Eliza Buceschi rămâne în Giulești până în 2025

Veste bună pentru rapidiști: Eliza Buceschi rămâne în Giulești până în 2025

de Redacția Jurnalul    |    28 Feb 2023   •   12:00
Veste bună pentru rapidiști: Eliza Buceschi rămâne în Giulești până în 2025
Sursa foto: Hepta

Clubul Sportiv Rapid a anunțat marți că Eliza Buceschi și-a prelungit contractul cu echipa feminină de handbal până în 2025. Băimăreanca, ajunsă căpitanul echipei din Giulești, a ales să continue alături de feroviare, semnând un nou contract pe 2 ani.

„Astăzi avem onoarea și bucuria să anunțăm că vom fi împreună, Eliza și Rapidul, încă 2 ani!”, informează pagina de facebook a clubului.

„Sportivă, din familie de sportivi. S-a născut cu sportul și handbalul în sânge. A început handbalul în orașul natal, la Baia Mare, acolo unde a cucerit și primul titlu din palmares și a jucat peste 200 de meciuri în naționala României.”, scriu cei de la Rapid, în prezentarea unei dintre cele mai experimentate jucătoare din handbalul românesc.

„S-a lipit de Giulești ca marca de scrisoare. Eliza a fost pentru Rapid ce a fost Rapidul pentru Eliza: medicament și apă vie. A devenit căpitan în cel mai firesc mod. Prin valoare și experiență. Ne-a condus din teren la titlul din sezonul trecut, dar și spre play-Off-ul Champions League. Deși doar ea știe cum joacă sezonul acesta, printre injecții și infiltrații.”, mai spun giuleștenii, echipa feminină fiind calificată în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Eliza Buceschi giuleşti