x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Halep va juca în sferturi la Madrid cu Ana Ivanovic. Cale liberă spre titlu după abandonul Serenei Williams

Halep va juca în sferturi la Madrid cu Ana Ivanovic. Cale liberă spre titlu după abandonul Serenei Williams

09 Mai 2014   •   13:06
Halep va juca în sferturi la Madrid cu Ana Ivanovic. Cale liberă spre titlu după abandonul Serenei Williams

Simona Halep, cap de serie numărul 4, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 3.671.405 euro, după ce a trecut în trei seturi de germanca Sabine Lisicki, scor cu 5-7, 6-3, 6-2.

Halep s-a impus la capătul unui meci greu, care a durat două ore şi 15 minute, urmând ca în sferturi să o aibă ca adversară pe Ana Ivanovic, cap de serie numărul 11, care a trecut în optimi, 6-1, 6-2, de rusoaica Anastasia Pavliucenkova.

Cea mai valoroasă jucătoare română a momentului, care şi-a asigurat un cec de 87.680 euro şi 215 puncte WTA, are de luat o revanşă în faţa sârboaicei care a învins-o cu 6-3, 7-6 (2), în play-off-ul pentru Grupa Mondială II a Fed Cup, luna trecută, la Bucureşti.

Dacă va trece şi de Ivanovic, Halep va juca în semifinale cu Petra Kvitova, a cincea favorită de la Madrid profitând de forfaitul liderului mondial, Serena Williams, care a anunţat că se retrage şi de la turneul de la Roma.

Halep poate ajunge numărul 4 mondial în cazul în care va câştiga turneul de la Madrid, victorie care i-ar aduce 1000 de puncte WTA şi un cec de apropape 900.000 de euro.

×
Subiecte în articol: simona halep calificare madrid