x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Halep: Am avut două săptămâni incredibile la Roland Garros

Halep: Am avut două săptămâni incredibile la Roland Garros

de Agerpres    |    07 Iun 2014   •   20:02
Halep: Am avut două săptămâni incredibile la Roland Garros

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a declarat că a avut două săptămâni incredibile la Paris, unde a jucat sâmbătă prima sa finală de Mare Şlem, la Roland Garros, pierdută în faţa rusoaicei Maria Şarapova.

''Am avut două săptămâni incredibile aici, un turneu incredibil, am jucat cel mai bun tenis al meu. Mă bucur că aţi venit şi m-aţi susţinut la fiecare meci pe care l-am disputat. Vreau să vă mulţumesc tuturor, dar mai ales românilor din tribune. Ştiu că multă lume din România mă urmăreşte în acest moment, vă mulţumesc pentru susţinere'', a spus Simona către spectatori, imediat după încheierea finalei, câştigată de Şarapova cu 6-4, 6-7 (5), 6-4.

''Echipa, familia, prietenii au făcut o treabă minunată în timpul turneului, împreună am făcut lucruri deosebite. A fost prima finală, sper să nu fie şi ultima. Le mulţumesc părinţilor mei, îi iubesc. A fost prima mea finală, nu ştiu să exprim ceea ce simt. Vă mulţumesc şi vă iubesc'', a mai spus românca de 22 de ani, care de luni va deveni numărul trei mondial.

Simona Halep a mulţumit spectatorilor şi în limba franceză, spunând că doreşte să revină cât mai curând la Paris. 

Citeste si 10 lucruri de stiut despre finala Sharapova-Halep

×
Subiecte în articol: simona halep roland garros maria sarapova