x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Halep joacă azi în sferturile de finală de la Roland Garros. Simona o va întâlni pe Kuzneţova, în primul meci al zilei

Halep joacă azi în sferturile de finală de la Roland Garros. Simona o va întâlni pe Kuzneţova, în primul meci al zilei

04 Iun 2014   •   09:56
Halep joacă azi în sferturile de finală de la Roland Garros. Simona o va întâlni pe Kuzneţova, în primul meci al zilei
UPDATE 14:55 - Partida era programată în jurul orei 15.00 pe terenul secund, Arena Suzanne Lenglen, dar a fost amânată, din cauza ploii, pentru cel puţin jumătate de oră, informează site-ul oficial al competiţiei.
................................

Cea mai bună jucătoare română de tenis a momentului, Simona Halep, joacă azi în sferturile de finală de la Roland Garros împotriva rusoaicei Svetlana Kuzneţova, fostă campioană la acest turneu de Mare Şlem în 2009.

Simona Halep va juca în primul meci al zilei, de la ora 15:00.

A 27-a favorită la startul competiției, Kuznetsova a trecut în optimi de Lucie Safarova. Au fost 4 meciuri directe între Halep și Kuznetsova, victoriile fiind împărțite în mod egal. Important de menționat e faptul că ultimele partide au avut loc pe zgură: Simona s-a impus anul trecut la Roma în timp ce rusoaica a câștigat anul acesta la Stuttgart.

Halep are asigurate 360 de puncte WTA şi 220.000 de euro prin calificarea în premieră în sferturile de finală al Roland Garros. Constănţeanca a egalat astfel şi cea mai bună performanţă a sa la un turneu de Mare Şlem, după ce a ajuns în sferturi şi anul acesta la Australian Open.

×