x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Horia Tecău s-a calificat în semifinalele Australian Open, alături de Sania Mirza

Horia Tecău s-a calificat în semifinalele Australian Open, alături de Sania Mirza

23 Ian 2014   •   08:41
Horia Tecău s-a calificat în semifinalele Australian Open, alături de Sania Mirza

Perechea formată din Horia Tecău şi indianca Sania Mirza s-a calificat în semifinalele probei de dublu mixt la Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului, după victoria cu 6-3, 6-4 în faţa cuplului Aisam-Ul-Haq Qureshi (Pakistan) / Julia Goerges (Germania).

Tecău şi Mirza, favoriţii ai probei, vor juca în penultimul act cu perechea australiană Matthew Ebden / Jarmila Gajdosova, victorioasă cu 7-5, 6-3 în sfertul cu favoriţii nr. 2, Rohan Bopanna (India) / Katarina Srebotnik (Slovenia). Horia Tecău şi Sania Mirza şi-au asigurat un cec de 33.900 dolari australieni prin calificarea în semifinale.

Tecău are deja în palmares un titlu la dublu mixt la Australian Open, în 2011, alături de americanca Bethanie Mattek-Sands. Horia Tecău a mai făcut pereche cu Sania Mirza la două turnee de Mare şlem, anul trecut, pierzând în primul tur la US Open, după ce ajunseseră până în sferturi la Wimbledon.

Mirza are două titluri la dublu mixt în palmares, în 2009 la Australian Open şi în 2012 la Roland Garros, de fiecare dată alături de compatriotul său Mahesh Bhupathi.

×