x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Huţupan: "Nu vreau să mai aud de handbal"

Huţupan: "Nu vreau să mai aud de handbal"

21 Aug 2008   •   00:00
Huţupan: "Nu vreau să mai aud de handbal"
Portarul echipei de handbal a României, Luminiţa Huţupan, a declarat, azi, că eşecul cu Franţa a dezamăgit-o atît de tare încît s-a hotărît să pună punct carierei de la naţională după meciul cu Suedia pentru locurile 7-8.

LACRIMI. "Meciul cu Suedia este ultimul, nu vreau să mai aud de handbal, mă voi dedica familiei. Am plîns ca o proastă tot timpul şi am muncit atît de mult ca să ajung să nu fac nimic la această Olimpiadă. Am stat atîţia ani, mi-am tocit nervii şi acum, la final, nu am nicio satisfacţie", a afirmat, plîngînd, Luminiţa Huţupan.
România a fost învinsă, azi, de Franţa, scor 34-36 într-un meci pentru locurile 5-8, iar în acest meci Luminiţa Huţupan Dinu a fost una dintre cele mai bune jucătoare, apărînd 25 de lovituri la poartă din 59.
Portarul care în 2005 a fost cel mai bun din lume a explicat şi ce vrea să facă în viitor: "Nu vreau să mai aud de nimic, voi reveni în ţară îmi voi face analizele şi voi încerca să am un copil. Acesta este visul meu acum. Sunt atît de tristă şi atît de dezamăgită încît abia pot vorbi". Luminiţa Huţupan Dinu are 37 de ani şi în cariera de handbalistă a cucerit trei trofee ale Ligii Campionilor, două cu gruparea Krim Ljubljana şi unul cu Kometal Skopje, trei Supercupe la Europei, două cu echipa din Ljubljana şi una cu Oltchim, şi Cupa Cupelor, cu formaţia din Vâlcea. În 2005, Luminiţa Huţupan Dinu a cucerit medalia de argint la Campionatul Mondial de la Sankt Petersburg.

×
Subiecte în articol: jo 2008 huţupan luminiţa huţupan