x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Jaqueline Cristian pierde semifinala Challangerului Rouen și se îndreaptă spre Transylvania Open

Jaqueline Cristian pierde semifinala Challangerului Rouen și se îndreaptă spre Transylvania Open

de Redacția Jurnalul    |    14 Oct 2023   •   21:10
Jaqueline Cristian pierde semifinala Challangerului Rouen și se îndreaptă spre Transylvania Open
Sursa foto: Hepta

Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian (100 WTA) a pierdut sâmbătă semifinala turneului Challanger de la Rouen, Franța, în fața elvețiencei Viktorija Golubic (105 WTA). Românca urmează să evolueze în primul tur al turneului Transylvania Open, de la Cluj Napoca.

Viktorija Golubic s-a impus sâmbătă cu scorul de 7-5, 6-4, după un meci ce a durat o oră și 35 de minute, și s-a calificat în finala turneului, unde o va întâlni pe sportiva rusă Erika Andreeva (166 WTA).

Cristian a condus în primul set cu 2-0, dar a pierdut apoi următoarele 4 game-uri. În al zecelea game Cristian a reușit să egaleze la 5-5, dar a cedat din nou două jocuri consecutiv, pierzând primul set cu 5-7.

În actul secund, numărul 100 mondial și-a cedat serviciul în game-ul 3 și a avut trei șanse de rebreak, la 4-5, nevalorificate. Elvețianca a câștigat apoi prima minge de meci, pentru a se califica în finală.

Jaqueline Cristian va urca 3 locuri în clasamentul WTA, urcând până pe 97, și va evolua săptămâna viitoare în turul inaugural al turneului Transylvania Open, de la Cluj Napoca, în compania unei alte elvețience, Celine Naef (122 WTA).

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Jaqueline Cristian