x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Karolina Pliskova, despre Simona Halep: "Pariez tot ce am că va câștiga finala!"

Karolina Pliskova, despre Simona Halep: "Pariez tot ce am că va câștiga finala!"

08 Iun 2017   •   23:15
Karolina Pliskova, despre Simona Halep: "Pariez tot ce am că va câștiga finala!"
Sursa foto: Stefan Brending

Forma incredibilă în care se află Simona Halep a impresionat-o pe Karolina Pliskova, în meciul direct din semifinalele de la Roland Garros, câștigat de jucătoarea noastră în trei seturi.

Jucătoarea din Cehia este acum convinsă că Halep va câștiga și finala Grand Slam-ului de la Paris, acolo unde va da peste revelația turneului, Jelena Ostapenko. "Pariez tot ce am că Simona va câștiga finala", a spus Pliskova, la finalul semifinalei de joi seara.

„Cred că aş fi bătut 99% din fete cu tenisul jucat azi, dar, din nefericire, am jucat cu Simona azi. Cred că este una dintre cele mai bune jucătoare pe zgură, poate una dintre cele mai bune la acest turneu. Iubeşte acest turneu'', a declarat Pliskova, citată de site-ul WTA, după meciul câştigat de Halep cu 6-4, 3-6, 6-3. 

„Am demonstrat că pot juca împotriva unor jucătoare mai bune, unor jucătoare de top, că pot juca un tenis de înalt nivel, iar acesta nu trebuie să fie la începutul turneului'', a mai spus Pliskova, numărul trei mondial, care a ratat şansa de a urca pe prima poziţie în clasamentul WTA. 

„Mă bucur că am fost atât de aproape de victorie. Ştiam şi toată lumea ştia că jucam ca să devin numărul unu, dar nu sunt dezamăgită de acest meci", a adăugat cehoaica. 

O victorie în faţa Simonei Halep, iar fi asigurat Karolinei Pliskova primul loc în clasamentul mondial. 

×
Subiecte în articol: karolina pliskova simona halep