x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Octavian Bellu: "De mâine reintrăm în sală pentru CM"

Octavian Bellu: "De mâine reintrăm în sală pentru CM"

11 Apr 2011   •   21:17
Octavian Bellu: "De mâine reintrăm în sală pentru CM"
Sursa foto: /Raed Krishan / Gazeta Sporturilor / Intact Images
160747-.jpg

După prestaţia bună de la Campionatele Europene de la Berlin, antrenorul lotului feminin de gimnastică, Octavian Bellu, nu le va da elevelor sale nici o zi de pauză, sportivele urmând a intra imediat în cantonament pentru CM din toamnă.

"De remarcat la gimnastele noastre că au avut un entuziasm rezervat. Faptul că nu au sărit în sus de bucurie, înseamnă că s-au maturizat şi că ştiu că mai au multe de făcut până la Campionatele Mondiale din toamnă. Fetele vor rămâne în cantonament şi tot acolo vor face şi Paştele. De mâine trebuie să intrăm în sală şi să reîncepem pregătirea pentru că greşelile vizibile sau mai puţin vizibile trebuie remediate. Pentru Olimpiadă şi pentru CM este nevoie de alte fete, pe lângă nucleul existent deja. Nu vom neglija pe nimeni", a declarat Bellu la revenirea delegaţiei noastre în ţară.

Bellu speră ca Sandra Izbaşa, dublu medaliată cu aur la CE, la sol şi sărituri, să încerce să facă şi proba de paralele pentru a concura cu şi la individual compus: "Nu m-ar surprinde dacă Sandra ar încerca să facă şi paralele pentru individual compus. Are trei aparate la care cu siguranţă va ajuta echipa la mondiale şi la Jocurile Olimpice. Sandra a căpătat încredere că poate face şi sărituri. La Campionatele Mondiale arbitrele vor găsi din ce în ce mai puţine puncte pentru care să o depuncteze".




×
Subiecte în articol: gimnastica sporturi octavian bellu