x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Oltchim a pierdut dramatic cu Itxako, după ce a avut şi 6 goluri avantaj

Oltchim a pierdut dramatic cu Itxako, după ce a avut şi 6 goluri avantaj

12 Feb 2011   •   18:41
Oltchim a pierdut dramatic cu Itxako, după ce a avut şi 6 goluri avantaj
Sursa foto: /Intact Images

Oltchim Râmnicu Vâlcea a pierdut în această seară al doilea meci din grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin, 25-26, în deplasare, cu echipa spaniolă Itxako. Elevele danezei Anja Andersen au condus pe toată durata partidei, dar au fost egalate în ultimul minut şi au primit golul decisiv cu 3 secunde înainte de expirarea timpului regulamentar.

Cu o defensivă aproape perfectă, vâlcencele au condus la pauză cu 14-10 şi au început mai bine şi partea secundă. Avantajul echipei noastre a fost în permanenţă de 5-6 goluri până cu un sfert de oră înainte de final, când româncele au avut o cădere inexplicabilă.

În minutul 50, diferenţă era de doar două goluri în favoarea lui Oltchim, 22-20, dar căderea nu s-a oprit aici. Cu un minut înainte de expirarea timpului regulamentar, scorul a devenit egal, 25-25. Apoi, Ada Nechita a fost blocată de portarul advers, iar pe contraatac, Turrey, cea mai bună marcatoare a lui Itxako în acest meci, a marcat pentru gazde cu 3 secunde înainte de final.

Vâlcencele au mai avut o ocazie de a egala, la ultima fază, dar o aruncare de la mare distanţă a lovit bara porţii spaniole.

Marcatoarele echipei noastre au fost: Ozel 8, Nechita 7, Elisei 5, Beşe, Manea, Managarova, Neagu, Stancu.

Al doilea meci din grupa I este programat, duminică, între Buducnost şi Krim. Următoarea partidă pentru Oltchim va fi duminica viitoare, la Vâlcea, cu Krim.

Clasament Grupa I: 1. Krim 2p (+4), 2. Oltchim 2p (0), 3. Itxako 2p (-3), 4. Buducnost 0p (-1)

×
Subiecte în articol: handbal oltchim rm. valcea sporturi