x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Reacție dură a liderului galeriei României la europeanul de handbal: „Ne-au furat ca în codru...”

Reacție dură a liderului galeriei României la europeanul de handbal: „Ne-au furat ca în codru...”

16 Noi 2022   •   00:02
Reacție dură a liderului galeriei României la europeanul de handbal: „Ne-au furat ca în codru...”
Sursa foto: FRH /Axel Heimken și Anze Malovrh

România a fost învinsă marți seara la Campionatul European de handbal feminin de echipa Muntenegrului cu scorul de 34-35, în condițiile în care foarte mulți suporteri au contestat ulterior arbitrajul brigăzii austriece.

Unul din cele mai dure mesaje publice, imediat după meci, i-a aprținut liderului galeriei naționalei României, Angela Pop, care pe lângă criticile aduse arbitrajului s-a arătat nemulțumită de reacția oficialilor din Federația Română de Handbal.

„Domnule Constantin Din (președinte FRH n.r.) face și delegația României un memoriu?” – întreabă Angela Pop într-un mesaj postat în mediile sociale.

„Suntem proștii Europei, ne-au furat ca în codru și noi nu facem nimic. Cu Olanda nimic, astăzi nimic, de ce? Deranjăm? Este posibil ca Neagu și Crina să se certe cu toți, iar oficialii noștri să stea liniștiti? Aveți curaj să mergeți să-i spune-ți la Neagu că nu a fost eliminare la Raicevic și dublu dribling la Itana? ”, a mai scris liderul galeriei echipei naționale, făcând referire doar la două din fazele controversate contestate de suporteri și chiar de unele jucătoare ale echipei.

„Suporterii din tribună și cei de acasă vă cer să ne apărați echipa.”, a încheia Angela Pop mesajul prin care solicită oficialilor FRH să intervină la forurile abilitate ale Federației Europene de Handbal.

În același timp, Federația Română de Handbal a transmis următorul mesaj: "Buturuga mică răstoarnă carul mare. S-au temut de noi și au apelat la mijloace pe care onoarea și spiritul de fair play le pun sub semnul întrebării. Ne vom ridica, avem puterea să răzbatem, să arătăm inimi puternice. România, victorie!"

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×