x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Roland Garros 2015. Irina Begu, calificată în turul al doilea al probei feminine de dublu

Roland Garros 2015. Irina Begu, calificată în turul al doilea al probei feminine de dublu

27 Mai 2015   •   17:41
Roland Garros 2015. Irina Begu, calificată în turul al doilea al probei feminine de dublu
Sursa foto: Keith DeLong

Perechea formată din jucătoarea română de tenis Irina Begu şi Lara Arruabarrena (Spania) s-a calificat în runda a doua a probei feminine de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului, miercuri, în urma victoriei cu 6-2, 6-0 în faţa franţuzoaicelor Manon Arcangioli/Chloe Paquet.

Begu şi Arruabarrena, care şi-au asigurat 18.000 de euro şi 130 de puncte WTA, vor juca în turul secund cu învingătoarele din meciul care opune favoritele nr. 8, Caroline Garcia (Franţa)/Katarina Srebotnik (Slovenia), şi cuplul Bojana Jovanovski (Serbia)/Chen Liang (China).

La dublu va mai juca şi Alexandra Dulgheru, care o va avea ca parteneră pe Magdalena Rybarikova (Slovacia), iar în runda inaugurală vor înfrunta cuplul Mona Barthel (Germania)/Mandy Minella (Luxemburg).

Perechea alcătuită din românca Raluca Olaru şi ucraineanca Nadia Kicenok a fost învinsă, tot miercuri, cu 5-7, 7-6 (5), 6-4 de cuplul Zarina Dias (Kazahstan)/Yi-Fan Xu (China), în alt meci din primul tur al probei de dublu, în timp ce cuplul româno-spaniol Monica Niculescu şi Arantxa Parra Santonja a fost întrecut cu 6-4, 6-3 de dublul Timea Bacsinszky (Elveţia)/Chia-Jung Chuang (Taiwan).

Fiecare pereche învinsă va primi pentru participare 4.000 de euro şi 10 puncte WTA.

Irina Begu va juca joi în turul al doilea la simplu, împotriva croatei Ana Konjuh.  

Sursa Agerpres

×
Subiecte în articol: irina begu Roland Garros 2015