x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi România, victorie la tenis de masă în meciul cu Ungaria, în preliminariile Europenelor

România, victorie la tenis de masă în meciul cu Ungaria, în preliminariile Europenelor

16 Noi 2022   •   22:29
România, victorie la tenis de masă în meciul cu Ungaria, în preliminariile Europenelor
Sursa foto: Federația Română de Tenis de Masă

Lotul feminin obține maximum de puncte și din al doilea meci, cu Ungaria, într-un nou pas făcut spre turneul final din Malmo. Andreea Dragoman a deschis cu dreptul calea spre victorie și a adus primul punct, în timp ce Bernadette Szocs a adus celelalte două puncte decisive.

„Victorie România! Lotul feminin obține maximum de puncte și din al doilea meci din Grupa A1, prima etapă, a Campionatului European echipe seniori 2023. România s-a deplasat în Ungaria, în a doua rundă, și a câștigat cu 3-1 un duel sărbătorit de echipa noastră, la final, alături de ambasadorul României în Ungaria, Gabriel Cătălin Șopandă, și Marian Tănase, secretarul ambasadei”, anunță Federația Română de Tenis de Masă.

Potrivit sursei citate, alături de antrenorul Viorel Filimon, psihologul Mioara Șincan și kinetoterapeutul Petruț Ghiță, Andreea Dragoman a deschis cu dreptul calea spre victorie și a adus primul punct, în timp ce Bernadette Szocs a adus celelalte două puncte decisive necesare României, într-un nou pas făcut spre turneul final din Malmo.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: tenis de masa Ungaria romania victorie