x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep a spulberat-o pe principala favorită a turneului de la Madrid

Simona Halep a spulberat-o pe principala favorită a turneului de la Madrid

30 Apr 2022   •   21:28
Simona Halep a spulberat-o pe principala favorită a turneului de la Madrid
Sursa foto: Hepta

Simona Halep (30 de ani, 21 WTA) a învins-o pe Paula Badosa (24 de ani, 2 WTA), în meciul-vedetă din turul II al Mastersului de la Madrid de 1000 de puncte şi premii în valoare de 6,5 milioane dolari, Mutua Open Madrid, cu scorul de 6-3 6-1. Meciul a durat o oră și 14 minute.

După un prim set mai echilibrat, în care cele două au mers cap la cap până la 3-3, Simona Halep a câștigat 8 game-uri consecutive, ducând setul doi la 5-0.

Badosa a salvat apoi 5 mingi de meci, câștigând și un ultim game, înainte ca Halep să închidă meciul și să își asigure prezența în turul 3.

Românca s-a calificat în turul al treilea și o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Cori Gauff (SUA, 16 WTA) – Yulia Putintseva (Kazahstan, 44 WTA).

Mă simt minunat la Madrid, am jucat un tenis foarte bun. Și Paula e foarte bună, dar am crezut în șansa mea și am dat tot ce am avut mai bun, până la final. Le mulțumesc fanilor, m-au susținut și mă susțin mereu, e o atmosferă specială, aici, la Madrid. 

E o plăcere și o onoare să lucrez cu Patrick, lucrăm din greu, am jucat foarte bine în aceste două partide. Nu mă gândesc că sunt favorită, sunt concentrată doar pe următorul joc și vreau să fiu mai bună și mai puternică”, a declarat Simona Halep la sfârșitul partidei cu Badosa.

Pentru calificarea în turul 3, Halep va primi un premiu de 90.745 euro și 120 puncte WTA.

 

 

×
Subiecte în articol: Simona Halep