x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep, în semifinalele de la Shenzhen! Românca a învins-o sârboaica Aleksandra Krunic în două seturi

Simona Halep, în semifinalele de la Shenzhen! Românca a învins-o sârboaica Aleksandra Krunic în două seturi

08 Ian 2015   •   10:29
Simona Halep, în semifinalele de la Shenzhen! Românca a învins-o sârboaica Aleksandra Krunic în două seturi

Jucătoarea română de tenis Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Shenzhen (China), dotat cu premii totale de 500.000 de dolari, joi, după ce a dispus cu 6-3, 6-3 de sârboaica Aleksandra Krunic.

"A fost o zi buna, ma simt foarte bine. Multumesc publicului, unul care a fost incredibil azi. Sper ca publicul sa fie cu mine si maine (n.r. va juca impotriva unei sportive din China - tara gazda)", a declarat Simona Halep, imediat dupa incheierea partidei.

Halep şi-a adjudecat victoria după 62 de minute. Jucătoarea noastră a condus în permanenţă, având 2-0, 4-1 şi 5-2 în primul set, pe care l-a încheiat cu 6-3, după 31 de minute.

În manşa secundă, Halep a început cu break, s-a desprins la 2-0, a avut apoi 3-1, însă Krunic, care a venit din calificări, a reuşit egalarea la 3-3, după ce s-a impus pe serviciul Simonei. Constănţeanca s-a mobilizat şi a câştigat apoi ultimele trei ghemuri ale setului.


×
Subiecte în articol: simona halep Shenzhen