x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep s-a întors acasă: Am terminat anul într-un mare fel! Probabil că voi ajunge şi numărul 1 într-o zi

Simona Halep s-a întors acasă: Am terminat anul într-un mare fel! Probabil că voi ajunge şi numărul 1 într-o zi

27 Oct 2014   •   12:49
Simona Halep s-a întors acasă: Am terminat anul într-un mare fel! Probabil că voi ajunge şi numărul 1 într-o zi

Simona Halep a revenit în ţară, după finala disputată în Singapore la Turneul Campioanelor. Jucătoarea noastră, care a pierdut în favoarea Serenei Williams, a declarat că nu regretă nimic, chiar dacă în final nu a ieşit cum şi-a fi dorit. Halep a mai spus că deocamdată se va relaxa în vacanţă, iar apoi va pleca într-un cantonament la munte pentru a se pregăti pentru viitorul sezon.

"După vacanţă voi lua mai multe decizii. E un lucru foarte mare pentru România faptul că am ajuns în finală la Turneul Campioanelor. Sper că la Fed Cup să câştig din nou la Galaţi, am câştigat multe turnee acolo la junioare. Am terminat anul într-un mare fel. Nu am nimic de regretat. Fac o pauză şi apoi mă pregătesc pentru anul viitor. Probabil că voi ajunge şi numărul 1 într-o zi. Dar cum am mai zis, nu joc pentru clasament, nu e aşa important pentru mine", a declarat Simona Halep pe Aeroportul Henri Coandă.

Jucătoarea noastră a precizat că victoria cu Serena nu înseamnă totul cariera ei. "Îmi dă încredere că pot ajunge la un nivel foarte bun. Sunt încrezătoare în forţa mea şi sper să mai joc cu ea şi să şi câştig", a spus Halep.

"Întotdeauna Serena a fost un exemplu pentru mine, mereu a vorbit frumos despre mine. Eu chiar cred că este cea mai bună jucătoare din lume. A fost un moment frumos când mi-a zis că vrea să facă o poză cu viitorul număr 1 mondial", a continuat românca.

"Am avut mulţi oameni aproape de mine. Le mulţumesc românilor că şi-au făcut timp să vină să mă susţină. Şarapova nu vorbeşte prea multe cu celelalte jucătoare, nu am discutat nimic cu ea. Am vorbit mult cu toată lumea, în afară de Şarapova şi Bouchard. Mă bucur că m-am împrietenit cu Kvitova, este cineva în tenis, are două turnee de mare şlem câştigate", a mai spus Halep.

×
Subiecte în articol: simona halep