x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep şi-a aflat adversara din semifinalele Indian Wells: poloneza Agnieszka Radwanska!

Simona Halep şi-a aflat adversara din semifinalele Indian Wells: poloneza Agnieszka Radwanska!

13 Mar 2014   •   08:42
Simona Halep şi-a aflat adversara din semifinalele Indian Wells: poloneza Agnieszka Radwanska!

Jucătoarea română de tenis Simona Halep o va întâlni pe Agnieszka Radwanska, vineri, în semifinalele turneului WTA de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 5.946.740 dolari. 

Radwanska, numărul trei mondial şi a doua favorită la Indian Wells, a avut nevoie de două ore şi 33 de minute pentru a trece de sârboaica Jelena Jankovic, cap de serie nr. 7 (numărul 8 mondial).

Pentru Radwanska (25 ani) aceasta va fi a treia semifinală în acest an, după ce le-a pierdut pe primele două, la Australian Open şi la Doha, ultima oară chiar în faţa Simonei Halep, care s-a impus cu 7-5, 6-2, iar apoi a câştigat turneul din capitala Qatarului.

Halep se află pentru prima oară în semifinalele unui turneu de categoria WTA Premier, nivel care urmează imediat după cele de Mare Şlem. Românca de 22 de ani, a şasea favorită la Indian Wells, a trecut în sferturi de Casey Dellacqua (Australia), cu 6-2, 6-2.


×