x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Stefanos Tsitsipas, accidentat, se retrage de la Laver Cup 2023

Stefanos Tsitsipas, accidentat, se retrage de la Laver Cup 2023

de Redacția Jurnalul    |    19 Sep 2023   •   22:35
Stefanos Tsitsipas, accidentat, se retrage de la Laver Cup 2023
Sursa foto: Hepta

Echipa de tenis a Europei, aflată în criză de jucători la Laver Cup 2023, pierde încă o vedetă, pe Stefanos Tsitsipas, organizatorii anunțând marți că grecul renunță la eveniment din cauza unei accidentări.

Tsitsipas era cel mai experimentat jucător din echipa Europei la Laver Cup 2023, participând anterior la mai multe evenimente ale popularului turneu. Cu toate acestea, el va lipsi de la competiția din acest an din cauza unei accidentări, despre care nu a dat detalii.

El a fost în acțiune chiar recent în Cupa Davis 2023, jucând pentru Grecia, unde a pierdut un meci de simplu și unul de dublu și câștigând o singură dată la simplu. Cupa Laver este unul dintre evenimentele de tenis preferate de grec, după cum singur a recunoscut.

Echipa Europei duce acum o lipsă acută de vedete, ceea ce face ca revanșa pentru înfrângerea de anul trecut să fie mult mai dificilă. Echipa Europei a pierdut surprinzător anul trecut, o revanșă fiind acum puțin probabilă, având în vedere retragerile lui Holger Rune și Tsitsipas.

În prezent, echipa Europei este formată din Andrey Rublev, Casper Ruud, Hubert Hurkacz, Alejandro Davidovich Fokina, Gael Monfils și Arthur Fils, care l-a înlocuit pe jucătorul grec.

Puțini dintre ei au mai jucat în această competiție, iar faptul că meciul se joacă la Vancouver va face sarcina și mai dificilă, în fața unui public ostil.

Nici Team World nu are cea mai puternică echipă, dar are jucători buni precum Taylor Fritz, Frances Tiafoe, vedeta în ascensiune Ben Shelton și, bineînțeles, canadienii Milos Raonic și Felix Auger-Aliassime.

Evenimentul se va desfășura între 22 și 24 septembrie.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: stefanos tsitsipas accidentat