x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi SUPER SIMONA! Jucătoarea română s-a calificat în optimile turneului de Mare Şlem de la Wimbledon

SUPER SIMONA! Jucătoarea română s-a calificat în optimile turneului de Mare Şlem de la Wimbledon

28 Iun 2014   •   22:12
SUPER SIMONA! Jucătoarea română s-a calificat în optimile turneului de Mare Şlem de la Wimbledon
Sursa foto: SUPER SIMONA! Jucătoarea română s-a calificat în optimile turneului de Mare Şlem de la Wimbledon

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a reuşit o nouă premieră în acest sezon de excepţie, obţinând calificarea, prima în cariera sa, în optimile de finală ale turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, după ce a dispus sâmbătă, cu 6-4, 6-1, de elveţianca Belinda Bencic, după o oră şi 10 minute de joc.

Intrată în teren în condiţii de stres, după ce acesta a fost al doilea joc al său amânat din cauza ploii (acum peste 4 ore, după ce în turul precedent a întârziat o zi disputarea meciului său), Simona Halep a dovedit din nou o extraordinară stăpânire de sine, calitate esenţială pentru nivelul la care a ajuns - numărul 3 mondial, a treia favorită a marelui turneu pe iarbă londonez.

Pentru prezenţa în ultimele 16 jucătoare ale tabloului de simplu, Simona Halep şi-a asigurat 240 puncte WTA, precum şi un cec de 117.000 de lire sterline. În turul următor, campioana româncă urmează să joace împotriva câştigătoarei din meciul dintre rusoaica Vera Zvonareva şi kazaha Zarina Dizas.

×
Subiecte în articol: simona halep halep optimi wimbledon