x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Tenismena Storm Hunter, grav accidentată: sportiva a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile

Tenismena Storm Hunter, grav accidentată: sportiva a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile

de Redacția Jurnalul    |    12 Apr 2024   •   12:45
Tenismena Storm Hunter, grav accidentată: sportiva a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile
Sursa foto: Hepta/Storm Hunter

Jucătoarea de dublu Storm Hunter, numărul trei mondial, a suferit joi o ruptură a tendonului lui Ahile la antrenament. Ea nu va putea participa la campania Australiei în Cupa Billie Jean King. Mai mult, Hunter a pus capăt și viselor sale de a obține o medalie la Jocurile Olimpice de la Paris.

Jucătoarea în vârstă de 29 de ani, care a terminat anul trecut pe primul loc la dublu și care a fost în cea mai bună formă a carierei la simplu, a suferit accidentarea în timp ce se pregătea pentru meciul de calificare al Australiei la Cupa BJK împotriva Mexicului, la Brisbane.

„Din nefericire, ieri, în ultimul nostru antrenament înainte de meci, am căzut și scanările de aseară au confirmat că mi-am rupt tendonul lui Ahile", a declarat ea vineri, într-o postare pe Instagram.

„Sunt devastată și cu inima frântă, dar incredibil de recunoscătoare că sunt în jurul echipei și știu că am un grup grozav de oameni în jurul meu care mă vor ajuta să mă întorc pe teren cât mai curând posibil."

Australia nu și-a selectat încă echipa de tenis pentru Jocurile Olimpice din 26 iulie-11 august, dar accidentarea lui Hunter înseamnă că ea va sta departe de teren pentru cel puțin patru până la șase luni.

Națiunile câștigătoare ale celor opt meciuri de calificare din Cupa BJK din acest weekend își rezervă un loc în finală alături de gazda Spania, campioana Canada, Italia și Republica Cehă.

 

(sursa: Mediafax)

×