x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Turneul de la Toronto. Irina Begu o va întâlni pe Olga Govorţova, în primul tur

Turneul de la Toronto. Irina Begu o va întâlni pe Olga Govorţova, în primul tur

10 Aug 2015   •   14:00
Turneul de la Toronto. Irina Begu o va întâlni pe Olga Govorţova, în primul tur
Sursa foto: Irina Begu / antena3.ro

Jucătoarea română de tenis Irina-Camelia Begu o va avea ca adversară pe Olga Govorțova din Belarus, venită din calificări, în primul tur al turneului WTA de la Toronto (Canada), dotat cu premii în valoare totală de 2.377.305 dolari, care va debuta luni.

Dacă va accede în turul secund, Irina Begu, ocupanta locului 30 în clasamentul WTA, va juca împotriva sârboaicei Ana Ivanovic, cap de serie numărul 5 la această competiție.

La turneul canadian participă și cea mai bine cotată jucătoare din țara noastră, Simona Halep, numărul 3 mondial, calificată direct în turul al doilea. Halep urmează să întâlnească în meciul de debut învingătoarea partidei dintre Jelena Jankovic (Serbia) și Caroline Garcia (Franța).

În proba de dublu de la Toronto, Irina Begu face pereche cu compatrioata sa Raluca Olaru, în timp ce Simona Halep va evolua alături de rusoaica Daria Gavrilova. În primul tur, Begu și Olaru vor întâlni cuplu Anastasia Rodionova/Arina Rodionova (Australia), iar Halep și Gavrilova vor avea ca adversare perechea Darija Jurak (Croația)/Raquel Kops-Jones (SUA).

Sursa: Agerpres

×