x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Rogers Cup 2015. SIMONA HALEP a revenit spectaculos și s-a calificat în semifinale!

Rogers Cup 2015. SIMONA HALEP a revenit spectaculos și s-a calificat în semifinale!

14 Aug 2015   •   21:57
Rogers Cup 2015. SIMONA HALEP a revenit spectaculos și s-a calificat în semifinale!
Sursa foto: Simona Halep / Foto: wikipedia.org

SIMONA HALEP a învins-o pe AGNIESZKA RADWANSKA şi s-a calificat în SEMIFINALELE TURNEULUI DE LA TORONTO, CANADA, scor 0-6; 6-3; 6-1

0-6, 6-3, 6-1
!

Meciul a durat o oră și 39 de minute.

Simona Halep s-a calificat în premieră în semifinalele Rogers Cup, după ce a învins-o pe deţinătoarea trofeului, Agnieska Radwanska, scrie antena3.ro.

Jucătoarea din Polonia a început partida în forţă, cu un sec 6-0 în primul set, şi părea să se îndrepte spre o victorie facilă. Halep a dus scorul la 3-1 în setul secund, dar apoi a fost egalată de Radwanska. Ce a urmat, însă, a fost fabulos.

Simona a făcut break și a câștigat următoarele 8 game-uri, adjudecându-și setul secund cu 6-3 și ducând decisivul la 5-0. Într-un moment de relaxare, Simona Halep i-a permis Agnieskăi să câștige un game, ca apoi să încheie meciul cu 6-1 în decisiv.

”La început nu am putut să îmi mișc picioarele. Eram foarte obosită. Ea a făcut un prim set extraordinar și nu am putut să dau o replică. Apoi am schimbat tactica și am reușit să întorc soarta partidei. Mulțumesc publicului care a fost alături de mine chiar și la 0-5 în primul set”, a declarat Halep la finalul partidei.

×
Subiecte în articol: simona halep agnieszka radwanska