x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi După 8 victorii consecutive, campioana U BT Cluj a pierdut primul meci pe teren propriu în campionat

După 8 victorii consecutive, campioana U BT Cluj a pierdut primul meci pe teren propriu în campionat

de Redacția Jurnalul    |    23 Dec 2022   •   23:03
După 8 victorii consecutive, campioana U BT Cluj a pierdut primul meci pe teren propriu în campionat
Sursa foto: Facebook U-BT Cluj-Napoca

U BT Cluj a suferit vineri seara prima înfrângere în Liga Națională de baschet, fiind învinsă pe teren propriu de Rapid București, scor 88-83. Clujenii pun astfel capăt unei serii de 8 meciuri fără înfrângere în campionat.

Mihai Silvășan l-a menajat pe Meindl, care se confruntă cu o ușoară problemă medicală după ultima partidă din Eurocup.

Clujenii veneau după o înfrângere suferită cu Ratiopharm, cu doar două zile în urmă. Giuleștenii au condus la pauză cu 45-46.

Repriza a doua a fost una echilibrată, clujenii având chiar avantaj pe tabelă în câteva rânduri.

Bucureștenii au închis partida prin Vaidas Kariniauskas, care a aruncat de la 3 puncte când mai erau 14 secunde de joc, diferența fiind insurmontabilă pentru campioni.

Mihai Silvășan, antrenor ardelenilor, a declarat la final, pentru site-ul oficial al grupării gazdă:

„Nu pot fi spuse foarte multe. Din nou a fost un meci pe care l-am avut în mână, au existat momente bune de joc, însă noi am pierdut partida. Este un moment greu, dar trebuie să rămânem uniți și să muncim în primul rând.

Nu este o tragedie, se întâmplă în viața oricărei echipe să existe astfel de eșecuri. Se întâmplă să pierzi două meciuri la rând, chiar dacă le-ai avut în mână. Contează felul cum vom reacționa mai departe și cum vom înțelege acest moment.”

Clujenii sunt pe locul 3 în clasament, cu 17 puncte din 9 meciuri, fiind devansați de Rapid București, pe locul 2, cu 19 puncte din 11 meciuri, și Petrolul Ploiești, pe primul loc, tot cu 19 puncte din 11 meciuri.

 

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: U BT Cluj rapid bucuresti