x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Victor Hănescu, Sorana Cârstea şi Monica Niculescu joacă mâine tenis cu elevii de la liceul Mihai Eminescu

Victor Hănescu, Sorana Cârstea şi Monica Niculescu joacă mâine tenis cu elevii de la liceul Mihai Eminescu

de Dan Cărbunaru    |    16 Noi 2011   •   10:19
Victor Hănescu, Sorana Cârstea şi Monica Niculescu joacă mâine tenis cu elevii de la liceul Mihai Eminescu

Federatia Romana de Tenis si Doxi lanseaza Campania 'Invata sa fii campion! Tenis usor, distractiv si sanatos' Campania de popularizare a tenisului va incepe joi, 17 noiembrie 2011, ora 12:00, cand Presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ruxandra Dragomir, alaturi de Victor Hanescu si de jucatoarele din echipa de Fed Cup, Sorana Carstea si Monica Niculescu ii vor provoca pe copiii de la Liceul Mihai Eminescu din Bucuresti la schimburi de mingi pe terenul amenajat special pentru ei.

La eveniment vor participa si membri formatiei Play & Win, informeaza Federatia Romana de Tenis (FRT).

Campania continua, vineri, 18 noiembrie 2011, ora 11:00, la Scoala 45 din Capitala, unde vor fi prezenti Ruxandra Dragomir si jucatoarele de Fed Cup Simona Halep si Irina Begu. Invitata special pentru acest eveniment va fi Eli White.

'Prin astfel de actiuni, copiii pot afla mai multe despre tenis, despre Tenis10, iar unii dintre ei pot opta pentru a face primii pasi pe teren', a declarat Presedintele FRT, Ruxandra Dragomir.

Tenis10, sistemul dezvoltat de MPG, impreuna cu Federatia Romana de Tenis, si implementat in cluburi sportive din intreaga tara, are la baza principiile promovate de Federatia Internationala de Tenis (ITF), prin campania "Play&Stay – Serve, Rally, Score". Rachetele mai usoare, mingile depresurizate si lente, care nu sar mult, terenurile mai mici si minifleurile, a caror folosire va fi impusa in toate competitiile-standard la care participa copiii intre 4 si 10 ani, sunt elementele care definesc sistemul tenisului "usor, distractiv si sanatos".

Aceasta campanie se va desfasura in cluburi sportive din intreaga tara, care au integrat in componenta turneelor Tenis10 si prima lectie de tenis, sub indrumarea unui instructor profesionist.

×