x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Victorie FABULOASĂ în fața Spaniei! România e calificată matematic în optimile de finală

Victorie FABULOASĂ în fața Spaniei! România e calificată matematic în optimile de finală

05 Dec 2017   •   23:01
Victorie FABULOASĂ în fața Spaniei! România e calificată matematic în optimile de finală

România s-a impus în fața Spaniei, scor 19-17, și s-a calificat în optimile de finală ale Campionatului Mondial de handbal feminin din Germania.

România a urcat pe primul loc în grupă după acest succes şi şi-a asigurat calificarea în optimile de finală ale competiţiei.

Tricolorele au început mai slab meciul şi au fost conduse cu 2-0, 3-1, 4-2, au restabilit egalitatea (4-4), Spania a mai condus o dată la două goluri (6-4), dar apoi au urmat cinci goluri consecutive ale României, care a avut cea mai mare diferenţă din întreg meciul, 9-6. La pauză, România a condus cu 9-7.

Spania a marcat primele trei goluri ale reprizei secunde (10-9), iar apoi s-a desprins din nou la două lungimi, 14-12. Ibericele au mai condus în trei rânduri, dar România, antrenată de spaniolul Ambros Martin, a egalat, 17-17, iar apoi a marcat de alte două ori până la final, câştigând cu 19-17 un meci în care au excelat apărările.

Meciul a fost arbitrat de argentinienii Julian Ismael Grillo Lopez şi Sebastian Lenci, delegat IHF fiind macedoneanul Dragan Nacevski.

În celelalte meciuri ale grupei, Slovenia a învins Angola cu 32-25, iar Franţa a surclasat Paraguayul cu 35-13.

În clasament, pe primul loc se află România, cu 6 puncte, urmată de Franţa, 4 puncte, Spania, 4 puncte, Slovenia, 4 puncte, Angola, 0 puncte, Paraguay, 0 puncte.

Următoarele meciuri vor avea loc joi, Paraguay - Slovenia, România - Angola şi Spania - Franţa.
www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: handbal