x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Victorie importantă în deplasare pentru SCM Râmnicu Vâlcea în Liga Campionilor

Victorie importantă în deplasare pentru SCM Râmnicu Vâlcea în Liga Campionilor

07 Feb 2021   •   18:59
Victorie importantă în deplasare pentru SCM Râmnicu Vâlcea în Liga Campionilor

SCM Râmnicu Vâlcea a învins, duminică seară, în deplasare, pe danezele de la  Odense, într-un meci din Grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin, cu 26-25.

Româncele obținuseră în precedentele nouă partide doar două victorii, ambele anul acesta. În partida tur, Odense a învins la Vâlcea la un scor categoric, 30-21, ceea ce le acorda statutul de favorită certă în meciul de duminică.

Vâlcencele au făcut însă o primă repriză excelentă, mai ales pe faza de atac, având chiar și șase goluri avans. Româncele au continuat să conducă și în repriza secundă la două, trei goluri, până la jumătatea ei, când danezele au egalat 18-18 și chiar au preluat temporar conducerea. S-a mers cap la cap până la 25-25, Liscevic marcând golul victoriei cu 13 secunde înainte de final.

Meritul rezultatului le revine și portarilor Hosu și Ciucă, care au apărat până la finalul meciului 11, respectiv 4, aruncări la poartă. SCM Râmnicu Vâlcea are acum șase puncte și ocupă locul șase, dar mai are de disputat încă patru meciuri.

Următoarea partidă se va desfășura la Vâlcea, împotriva lui Brest Bretagne, ocupanta locului trei în grupa B, cu 17 puncte. În afara acestui meci, vâlcencele mai au de disputat trei restanțe, dubla cu Borusia Dortmund și meciul cu Podravka, acestea nefiind încă programate.

 

×
Subiecte în articol: scm ramnicu valcea