x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Victorie senzațională a Gabrielei Ruse. A învins numărul 5 WTA

Victorie senzațională a Gabrielei Ruse. A învins numărul 5 WTA

15 Feb 2022   •   14:49
Victorie senzațională a Gabrielei Ruse. A învins numărul 5 WTA
Sursa foto: Hepta

Gabriela Ruse (24 de ani, 59 WTA) a învins-o pe spaniola Paula Badosa (24 de ani, 5 WTA) cu scorul 6-3, 5-7, 6-4 și s-a calificat în optimi la turneul WTA 500 de la Dubai. Meciul a durat două ore și 28 de minute.

„Mă simt foarte bucuroasă că am reușit să revin de la 1-4 în decisiv. Am știut că pot s-o fac. Sunt pregătită pentru astfel de meciuri și, ca să ajung în Top 10, trebuie să joc și să câștig astfel de partide. Nu prea mai puteam fizic la un moment dat, răceala m-a cam doborât în ultima săptămână. Antibioticul și toate pastilele luate s-au simțit din plin.

Nu m-am gândit nicio secundă la faptul că Paula e în Top 5. Știu că jocul meu e acolo și vreau să fiu din ce în ce mai pregătită pentru a câștiga astfel de meciuri. Am crezut în șansa mea și am luptat până la capăt”, a spus Gabriela Ruse la  Digi Sport.

Urmează un meci de foc cu prietena Simona Halep.

Gabriela Ruse are un nou antrenor pe Iulian Vespan (51 de ano) care a mai lucrat, de-a lungul timpului, cu rusoaica Alisa Kleybanova (fost #20 WTA), alături de care a stat timp de 10 ani. 

×
Subiecte în articol: gabriela ruse