x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep s-a calificat în turul III la Wimbledon, după victoria împotriva ucrainencei Lesia Ţurenko

Simona Halep s-a calificat în turul III la Wimbledon, după victoria împotriva ucrainencei Lesia Ţurenko

27 Iun 2014   •   13:34
Simona Halep s-a calificat în turul III la Wimbledon, după victoria împotriva ucrainencei Lesia Ţurenko
Sursa foto: EPA/TATYANA ZENKOVICH

Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat, în această după-amiază, în turul trei al turneului de la Wimbledon, trecând în trei seturi de ucraineanca Lesia Țurenko, locul 170 WTA. Halep a trecut de ucraineancă cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4, într-o oră şi 45 de minute de joc.

Calificarea în turul 3 este cea mai bună performanţă pentru Halep la Wimbledon, după ce în 2011 şi 2013 ajunsese în turul 2.

În turul 3, pentru care şi-a asigurat 130 de puncte WTA şi un cec de 71.000 lire sterline, Simona Halep (22 ani, nr. 3 WTA) va juca împotriva elveţiencei Belinda Bencic, învingătoare cu 6-4, 7-5 în faţa americancei Victoria Duval.

UPDATE 15:54 - SETUL DECISIV: Simona Halep - Lesia Ţurenko 6 - 4

UPDATE 15:11 - Este egalitate la seturi (1-1), după ce Lesia Ţurenko a câștigat cel de-al doilea set (Simona Halep - Lesia Ţurenko 4 - 6).

UPDATE 14:40 - PRIMUL SET, care a durat 34 de minute, a fost câștigat de jucătoarea noastră (Simona Halep - Lesia Ţurenko 6-3
).

UPDATE 13:58
- Cu o întârziere de 30 de minute, meciul dintre Simona Halep și Lesia Ţurenko a început. Sportiva noastră joacă pentru calificarea în turul III la Wimbledon.
...........................................

Simona Halep va juca astăzi în turul al doilea la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Şlem al anului, împotriva ucrainencei Lesia Ţurenko, meciul fiind anulat ieri din cauza ploii. Simona Halep, a treia favorită a competiţiei, va juca primul meci de pe terenul doi de la All England Club, de la ora 13:45 (ora României).

De la aceeaşi oră, pe terenul 8, Monica Niculescu şi Klara Koukalova (Cehia) vor juca în primul tur la dublu feminin contra perechii spaniole Garbine Muguruza/Carla Suarez Navarro (N. 16).

Al treilea meci de pe terenul 16 va opune perechea româno-italiană Irina-Camelia Begu/Karin Knapp şi cuplul rus Ekaterina Makarova/Elena Vesnina, cap de serie nr. 5, în primul tur la dublu feminin, partida fiind urmată de confruntarea din primul tur la dublu mixt dintre cuplurile Florin Mergea (România)/Elina Svitolina (Ucraina) şi Andre Begemann (Germania)/Olga Savciuk (Ucraina).

×